PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo novo, poboljšano stanje:

Ništa šta raste iz zemlje ne može bez umjetnog đubra

Joj mika, jesi čula za prirodno….

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Koje su to igre na Petrokemiji, zanimljivo je gledati, nešto između trilera i komedije. Čas napeto, čas smiješno. [smiley2]

Izbacuju se dečki/cure, nije loše, zadnja 215 kuna, prodaja ostala netaknuta, čekamo konačno izbacivanje i nastavak up trenda. Očito je da na većini dionica dolazi do tzv. ubiranja vrhnja ili profita. Tu su još, barem one koje pratim, Varteks, AD Plastik, Petrokemija.

Stanje trenutno, k/p:

mika: ” Ništa šta raste iz zemlje ne može bez umjetnog đubra ” Joj mika, jesi čula za prirodno….

čula sam kako ne, a kolko bi Toda morao imat krava da pognoji svoju zemljicu
[smiley4]

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Znam da vas zanima, pa da vidite trenutno stanje, čisti se na 215 kuna ko ludo:

Sve se grabi na 215 kuna, i na kupnji i na prodaji.

Odakle ga grabe kad prvih 5 ponuda na prodaji nemaju zajedno 1000 komada…
To je izgleda tele prodaja; “halo Bing može 1000 komada po 215″…, ma može samo daj….

Odakle ga grabe kad prvih 5 ponuda na prodaji nemaju zajedno 1000 komada… To je izgleda tele prodaja; “halo Bing može 1000 komada po 215″…, ma može samo daj….

Nemoj gledati prvih pet, ono što sam htio reći, a u pravu sam, je da što god se postavi na kupnju ili prodaji na 215 kuna jednostavno nestane. Što nije dobro rečeno?

Ma jasno je…, samo malo karikiram….
A, jasno je i to da se cijena namjerno drži na 215 i trpa se po istoj do besvijesti… već dva dana zaredom…
Za očekivati je da je ovo zapravo i zadnja linija otpora…., a onda slijedi pravi porast…

Ma jasno je…, samo malo karikiram…. A, jasno je i to da se cijena namjerno drži na 215 i trpa se po istoj do besvijesti… već dva dana zaredom… Za očekivati je da je ovo zapravo i zadnja linija otpora…., a onda slijedi pravi porast…

Izgleda da je tako, trenutno je zatišje na burzama.

Omjer k/p ujutro je bio skoro pa isti, a gle sad 7.800/18.300, pa sad ti vidi trilera miješanog s komedijom.

New Report

Close