Ništa šta raste iz zemlje ne može bez umjetnog đubra
Joj mika, jesi čula za prirodno….
Koje su to igre na Petrokemiji, zanimljivo je gledati, nešto između trilera i komedije. Čas napeto, čas smiješno. [smiley2]
Izbacuju se dečki/cure, nije loše, zadnja 215 kuna, prodaja ostala netaknuta, čekamo konačno izbacivanje i nastavak up trenda. Očito je da na većini dionica dolazi do tzv. ubiranja vrhnja ili profita. Tu su još, barem one koje pratim, Varteks, AD Plastik, Petrokemija.
Stanje trenutno, k/p:
mika: ” Ništa šta raste iz zemlje ne može bez umjetnog đubra ” Joj mika, jesi čula za prirodno….
čula sam kako ne, a kolko bi Toda morao imat krava da pognoji svoju zemljicu
[smiley4]
Odakle ga grabe kad prvih 5 ponuda na prodaji nemaju zajedno 1000 komada…
To je izgleda tele prodaja; “halo Bing može 1000 komada po 215″…, ma može samo daj….
Odakle ga grabe kad prvih 5 ponuda na prodaji nemaju zajedno 1000 komada… To je izgleda tele prodaja; “halo Bing može 1000 komada po 215″…, ma može samo daj….
Nemoj gledati prvih pet, ono što sam htio reći, a u pravu sam, je da što god se postavi na kupnju ili prodaji na 215 kuna jednostavno nestane. Što nije dobro rečeno?
Ma jasno je…, samo malo karikiram….
A, jasno je i to da se cijena namjerno drži na 215 i trpa se po istoj do besvijesti… već dva dana zaredom…
Za očekivati je da je ovo zapravo i zadnja linija otpora…., a onda slijedi pravi porast…
Ma jasno je…, samo malo karikiram…. A, jasno je i to da se cijena namjerno drži na 215 i trpa se po istoj do besvijesti… već dva dana zaredom… Za očekivati je da je ovo zapravo i zadnja linija otpora…., a onda slijedi pravi porast…
Izgleda da je tako, trenutno je zatišje na burzama.