PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko otprilike je potrebno dionica za TOP 10?

oko 20-ak 000 komada….

Još 50 000kn i preće ptkm na 2 mjesto po prometu…………..[smiley2]

20000 ??? pa ovaj onda ima da zasjedne na treće mjesto ako je to isti koji je tukao i po 200 kn………jedva čekam danas da vidim stanje top10

ne radi mi mostich pa ako netko može samo k/p i zadnje transakcije!!! hvala

Koliko otprilike je potrebno dionica za TOP 10?

Vrlo dobro pitanje! Hajde neka netko odgovori pa da i mi nešto možemo kalkulirati![smiley2][smiley2][smiley2]

Vrlo dobro pitanje! Hajde neka netko odgovori pa da i mi nešto možemo kalkulirati![smiley2][smiley2][smiley2]

cca. 20500-21000.

Ako i je netko ušao tek ćemo sljedećeg petka to vidjeti.

Danas je bilo sehr gut. [smiley2]

31.185 komada = 6.719.084,34

prosječna cijena = 215,46

Odmah ispod Dalekovoda i INE.

Danas još malo ušao, pa bumo videli, ne?

31.185 komada = 6.719.084,34 prosječna cijena = 215,46 Odmah ispod Dalekovoda i INE. Danas još malo ušao, pa bumo videli, ne?

daj mauricije stavi k/p i zadnje transakcije ako ti nije problem!! fala lipa unaprid!!!

zadnje transakcije:

k/p

gospodo ovo danas je bila žderačina o kojoj sam neki dan govorio. Količine iz ovoga tjedna govore da su u pripremi velike stvari. Stravični potencijal ove dionice nije dugo mogao ostati na sramotnim cijenama. Svi su bili upozoreni na vlak koji kreće, nadam se da ste kupili kartu. Ime današnjeg kupca/kupaca brokerski krugovi skrivaju, svašta je moguće jer to baš nije bila praksa do nedavno.
Šta još da kažem nego dršte gaće.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

New Report

Close