Nije problem doči na 220 KN nego ovaj što kupuje ovolike količine želi kupiti što više dok je na ovim razinama i zato pazi da rast ne bude prebrz. Svoju kupnju ni ne stavlja nego samo ošine 500-1000 KOM po prodaji pa opet malo zatišje.
Dugo vremena nije bio ovako mala razlika između k i p. Uskoro mi se čini će i kupnja preći u vodstvo. Petrokemija, kao i Varteks, isto zaostaje za mnogim dionicama u njezinom kretanju prema BV.
Koja su ovo šamaranja nalozima na PTKM po 1000-2000 KOM na 215 KN [smiley9]
Baš htjedoh komentirati, ne volim baš to govoriti, ali mislim da će to brzo gore, možda čak i ATH.
Danas preko 14.000 komada prošlo, prosječna 216 kuna.
Netko jači ulazi a netko to iskorištava da može bezbolno izaći u većim količinama.
Očito je, šamaranje i meni je vrlo zabavno to pratiti ne znam kako vama?
Croblack:
”
Netko jači ulazi a netko to iskorištava da može bezbolno izaći u većim količinama.
”
Očito je, šamaranje i meni je vrlo zabavno to pratiti ne znam kako vama?
Uopce ne. Ja bi da je to vec na preko 300 pa da to fino frknem i da se ne zaje…. vise s PTKM. [smiley2]
Nešto se događa, zabavno je dok idemo up, ali bih volio ako netko zna pozadinu ovoga da ju podijeli s nama (može i PM).
Uopce ne. Ja bi da je to vec na preko 300 pa da to fino frknem i da se ne zaje…. vise s PTKM. [smiley2]
A dobro tu bi sad i ovce i novce. Udara se kao Đingis Kan, ali ima ona jedna, preplaši, uzmi i nestani. Mislim da se upravo taj scenarij odigrava ovdje.
Da ne zaboravim:
17.143 komada ili 3.700.054,34 ovdje se nešto zbiva, takve količine nisu svakodnevne.
Nešto se događa, zabavno je dok idemo up, ali bih volio ako netko zna pozadinu ovoga da ju podijeli s nama (može i PM).
Ode još 2000 KOM s prodaje na 215 KN. Meni broker reko da ulazi jedan Fond , navodno strani.