PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skoro milijun Kn prometa aktivna trgovina………
Zadnja cijena 215 Kn ….
PROMETNO[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Skoro milijun Kn prometa aktivna trgovina……… Zadnja cijena 215 Kn …. PROMETNO[smiley2]

Zadnja cijena 213 kuna.

ma netko je uzeo 3500komada odjednom….kako se slatko smije sada…mislim da gibamo još gore..tender se bliži..[smiley2]

ma netko je uzeo 3500komada odjednom….kako se slatko smije sada…mislim da gibamo još gore..tender se bliži..[smiley2]

svaka igra sa stavljanjem većih paketa na prodaju u cilju strašenja kupaca je pogibeljna za prodavatelja u ovom trenutku. Približavanjem tendera u igru ulaze opasni igrači koji veće pakete tuku bez milosti.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Može li mi netko ovo objasnit. Prođe 3500 kom do 215,00 kn, a onda prva prodaja na 212,90 kn. Netko hoće da proda po nižoj cijeni ? Čestitam !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Ispričavam se BigBoss, točno si rekao, zadnja je bila 215 kuna, crko mi Mostich

Ispričavam se BigBoss, točno si rekao, zadnja je bila 215 kuna, crko mi Mostich

lagano bi se trebali približavati startnoj poziciji koja je oko 250 kuna.

mauricije: ” Ispričavam se BigBoss, točno si rekao, zadnja je bila 215 kuna, crko mi Mostich ” lagano bi se trebali približavati startnoj poziciji koja je oko 250 kuna.

mislim da će to dosta više kroz dva-tri mjeseca…ako se ostvare neke od najava…sad je najbolji moment za kupovati a najgori za prodavati…

kao se prodaja skida elegantno…ima netko za posudit 200k kuna…mislim da bi danas mogli probiti 220,00[smiley11]

opet jako likvidan dan, preko 2.4 mil kuna prometa…rast od 2.4%..mislim da je gro prometa ostvarilo par ljudi..cim se nakupi malo više ponude netko odmah počisti sve..i tako u više navrata…sutra idemo dalje!! pozdrav

opet jako likvidan dan, preko 2.4 mil kuna prometa…rast od 2.4%..mislim da je gro prometa ostvarilo par ljudi..cim se nakupi malo više ponude netko odmah počisti sve..i tako u više navrata…sutra idemo dalje!! pozdrav

što je još bitnije veliki promet zadnja dva dana uz povećanje cijene, a prosječna cijena oba dva dana jednaka zadnjoj

mislim da ce braniti granicu od 220kn, sve je to igra a na njima je da bacaju kockice

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close