Skoro milijun Kn prometa aktivna trgovina………
Zadnja cijena 215 Kn ….
PROMETNO[smiley2]
Skoro milijun Kn prometa aktivna trgovina……… Zadnja cijena 215 Kn …. PROMETNO[smiley2]
Zadnja cijena 213 kuna.
ma netko je uzeo 3500komada odjednom….kako se slatko smije sada…mislim da gibamo još gore..tender se bliži..[smiley2]
ma netko je uzeo 3500komada odjednom….kako se slatko smije sada…mislim da gibamo još gore..tender se bliži..[smiley2]
svaka igra sa stavljanjem većih paketa na prodaju u cilju strašenja kupaca je pogibeljna za prodavatelja u ovom trenutku. Približavanjem tendera u igru ulaze opasni igrači koji veće pakete tuku bez milosti.
Može li mi netko ovo objasnit. Prođe 3500 kom do 215,00 kn, a onda prva prodaja na 212,90 kn. Netko hoće da proda po nižoj cijeni ? Čestitam !
Ispričavam se BigBoss, točno si rekao, zadnja je bila 215 kuna, crko mi Mostich
lagano bi se trebali približavati startnoj poziciji koja je oko 250 kuna.
mauricije: ” Ispričavam se BigBoss, točno si rekao, zadnja je bila 215 kuna, crko mi Mostich ” lagano bi se trebali približavati startnoj poziciji koja je oko 250 kuna.
mislim da će to dosta više kroz dva-tri mjeseca…ako se ostvare neke od najava…sad je najbolji moment za kupovati a najgori za prodavati…
kao se prodaja skida elegantno…ima netko za posudit 200k kuna…mislim da bi danas mogli probiti 220,00[smiley11]
opet jako likvidan dan, preko 2.4 mil kuna prometa…rast od 2.4%..mislim da je gro prometa ostvarilo par ljudi..cim se nakupi malo više ponude netko odmah počisti sve..i tako u više navrata…sutra idemo dalje!! pozdrav
opet jako likvidan dan, preko 2.4 mil kuna prometa…rast od 2.4%..mislim da je gro prometa ostvarilo par ljudi..cim se nakupi malo više ponude netko odmah počisti sve..i tako u više navrata…sutra idemo dalje!! pozdrav
što je još bitnije veliki promet zadnja dva dana uz povećanje cijene, a prosječna cijena oba dva dana jednaka zadnjoj