PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zadnja 212…
moze li netko staviti trenutni odnos k/p

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

16689-20688 u korist prodaje, omjer se popravio al to ionako nije bitna toliko stavka…uglavnom prolaze trenutni nalozi…cijena se stabilizirala na 213kn…osobno ocekujem pred kraj trgovanja još jedan lagani zalet put gore…pozdrav

zadnja 212… moze li netko staviti trenutni odnos k/p

PTKM-R-A Vrijeme: 12:55:10 Kupnja Ukupno ponuda 53 Ukupno dionica 18134 5 najboljih ponuda Cijena Količina Prodaja Ukupno ponuda 105 Ukupno dionica 21627 jeste vidjeli kako se kupnja pojačala…..[smiley2]

Potražnja raste,…………..u pravo vrijeme?? ………..odgovor slijedi[smiley4]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Malo se stabilizira situacija, ali tako je na većini dionica. Vijdet ćemo što nam kraj dana donosi. Osjećam spektakl.

mauricije,može poslije 16h k/p sa transakcijama,hvala[smiley11]

Malo se stabilizira situacija, ali tako je na većini dionica. Vijdet ćemo što nam kraj dana donosi. Osjećam spektakl.

a i nije ti neki spektakl… zadnja na 210kn bolje neka svaki dan ovako po malo skokne, bit ce dobro!

Prvo normalno, a onda u picu ![b][/b]

Dokupio danas PTKM za kčerku (ostavila mi lovu), vraća se s puta u 9/10 mjesecu. Ugovorio sam da na ostvarenu dobit ………he, he, dogovorit ćemo se…….Mogao bi pasti neki jefiniji Rolex [smiley16] Nadam se da me neće (siromasi) tražiti da to upišem u imovinsku karticu [smiley8]

marcello

Od sto glasa…. nađoh temu tek na 3 stranici. Kakva su očekivanja za danas? Moja želja ponavljanje jučerašnjeg % i prometa. IMHO to je i realno i moguće.[smiley2]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Eto po nalozima ide na prometni dan :)[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Dug je dan… al početak ne izgleda niš posebno [smiley10]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

[color=black]Šta se to lipari na PTKM nije baš uspješan dan kao jučer.
Molim komentar dan kao [/color]

New Report

Close