Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
ma tek sad je glupo prodavat ovu dionicu…nešto kao prodavat parcelu na hvaru 1999-e godine…
Svaka čast, optimizmu nikad kraja, rekao sam ja da se trud isplati, sjetite se force-a na SM86 i njegovih postova, na 300 kuna je navijao, danas je već na 500,00 kuna. Čestitke force-u!!!!
ma tek sad je glupo prodavat ovu dionicu…nešto kao prodavat parcelu na hvaru 1999-e godine…
da si reko 1945 shvatili bi te ljudi ozbiljno, ali ovako…
[smiley2][smiley2]
dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.
evo nas lagano na 215 manje kusur….netko jako siguran kupuje ponovo u paketima..normalno da bi mu odgovaralo malo srušiti cijenu jer ima opake namjere za velikom zaradom u kratkom vremenu…
mika,
socrates: ” ma tek sad je glupo prodavat ovu dionicu…nešto kao prodavat parcelu na hvaru 1999-e godine… ” da si reko 1945 shvatili bi te ljudi ozbiljno, ali ovako… [smiley2][smiley2]
ma stari govorin ti jer znan nekoliko ljudi šta su tada prodavali didovinu da bi kupili hyundai accent a danas im je kriva država za sve…strah me da i ovdje ne bude sličnih slučajeva…razumiš??[smiley1]
mika: ” socrates: ” ma tek sad je glupo prodavat ovu dionicu…nešto kao prodavat parcelu na hvaru 1999-e godine… ” da si reko 1945 shvatili bi te ljudi ozbiljno, ali ovako… [smiley2][smiley2] ” ma stari govorin ti jer znan nekoliko ljudi šta su tada prodavali didovinu da bi kupili hyundai accent a danas im je kriva država za sve…strah me da i ovdje ne bude sličnih slučajeva…razumiš??[smiley1]
njihov problem će biti ako nisu shvatili što im je poručio Grgo iz Istambula.
[smiley9]
buba,
može li netko od kolega stavit k/p sa transakcijama,hvala
buba: ” može li netko od kolega stavit k/p sa transakcijama,hvala ”
jeli ikad bila tanja prodaja u prvih pet ?!!!!