Promet sve veći i veći, a cijena isto[smiley4]
Sve bolje i bolje………………[smiley2]
možda neki opet nešto znaju pred drugima…ili se samo fondovi nakrcavaju….hm..[smiley9]..ipak ču uzeti još koju …[smiley11]
Promet sve veći i veći, a cijena isto[smiley4] Sve bolje i bolje………………[smiley2]
Zadnja je 208 kuna. Otpor koji je bio na 200,00 kuna bio je dobar pokazatelj minimuma vrijednosti, e sad, dokle može.
mauricije jel može update za PTKM.hvala
možda neki opet nešto znaju pred drugima…ili se samo fondovi nakrcavaju….hm..[smiley9]..ipak ču uzeti još koju …[smiley11]
prijatelju nitko ko kupuje ptkm ne kupuje napamet (pogotovo veće količine), samo oni koji prodaju ne razmišljaju.
Ne znam, ja sam već dulje vrijeme u PTKM ali pomalo postajem sumnjičav jer kod nas kad je u pitanju država sve se vrti oko interesa pojedinaca a ne društva kao cijeline.
Ne znam, ja sam već dulje vrijeme u PTKM ali pomalo postajem sumnjičav jer kod nas kad je u pitanju država sve se vrti oko interesa pojedinaca a ne društva kao cijeline.
osim države puno je jakih igrača još unutra: slovenci, kapitalni fond, fondovi, bank of New York.
Onaj ko kupi od države 25% može na burzi kupiti toliko da ima večinski paket bez problema.
Samo treba dublje zavući ruku u džep i mi smo spremni prodati.A po koliko smo spremni prodati nek bude par ponuda pa ćemo razmisliti, ali jeftini nismo jer naša dionica vrijedi.
Svima svako dobro i lijepi pozdrav.
Baš sam zadovoljan i sretan što naša Petrica napokon stasa nakon toliko vremena.
Šteta na korist onih koji nisu vjerovali u nju ili nisu imali strpljenja. Sve ostalo je suvišno.
Autor posjeduje kao što se vidi dionice PTKM-R-A[smiley2]