PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad je i 205 kuna počistio/la.

Da se bolje vidi.

Promet sve veći i veći, a cijena isto[smiley4]
Sve bolje i bolje………………[smiley2]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

možda neki opet nešto znaju pred drugima…ili se samo fondovi nakrcavaju….hm..[smiley9]..ipak ču uzeti još koju …[smiley11]

mauricije jel može update za PTKM.hvala

Promet sve veći i veći, a cijena isto[smiley4] Sve bolje i bolje………………[smiley2]

Zadnja je 208 kuna. Otpor koji je bio na 200,00 kuna bio je dobar pokazatelj minimuma vrijednosti, e sad, dokle može.

mauricije jel može update za PTKM.hvala

možda neki opet nešto znaju pred drugima…ili se samo fondovi nakrcavaju….hm..[smiley9]..ipak ču uzeti još koju …[smiley11]

prijatelju nitko ko kupuje ptkm ne kupuje napamet (pogotovo veće količine), samo oni koji prodaju ne razmišljaju.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ne znam, ja sam već dulje vrijeme u PTKM ali pomalo postajem sumnjičav jer kod nas kad je u pitanju država sve se vrti oko interesa pojedinaca a ne društva kao cijeline.

evo stanje za kraj dana, moglo bi sutra biti zanimljivo

Ne znam, ja sam već dulje vrijeme u PTKM ali pomalo postajem sumnjičav jer kod nas kad je u pitanju država sve se vrti oko interesa pojedinaca a ne društva kao cijeline.

osim države puno je jakih igrača još unutra: slovenci, kapitalni fond, fondovi, bank of New York.
Onaj ko kupi od države 25% može na burzi kupiti toliko da ima večinski paket bez problema.
Samo treba dublje zavući ruku u džep i mi smo spremni prodati.A po koliko smo spremni prodati nek bude par ponuda pa ćemo razmisliti, ali jeftini nismo jer naša dionica vrijedi.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Svima svako dobro i lijepi pozdrav.
Baš sam zadovoljan i sretan što naša Petrica napokon stasa nakon toliko vremena.
Šteta na korist onih koji nisu vjerovali u nju ili nisu imali strpljenja. Sve ostalo je suvišno.

Autor posjeduje kao što se vidi dionice PTKM-R-A[smiley2]

And God says let there be light and be light, and it was good...

Kolko tebi vrijedi ta dionica, ali onako realno, te koje su tvoje procijene oko kretanja cijene do kraja godine?

New Report

Close