Petrokemija se krši na oko 200,00 kuna, omjer još uvijek u korist prodaje, ali kupnja ne jenjava.
što više skače pbz i mi smo sve bogatiji !!!!
[smiley2]
Evo netko je počistio do 205 Kn i odmah sa par dionica srušio na 200Kn……..
Prava igra[smiley2][smiley8]
Ovi gornji nalozi na prodaji su prilika za veće igrače, po nalozima imati ćemo prometni dan…………….[smiley2]
Ovi gornji nalozi na prodaji su prilika za veće igrače, po nalozima imati ćemo prometni dan…………….[smiley2]
Čudno je, ali je tako, dugo se muvala oko 180-185 kuna, sada oko 195-200 kuna, vidjet ćemo kako će se dalje situacija razvijati.
možda netko zna kako će tender izgledati…meni izgleda da netko veliki uredno skuplja a cijenu kontrolira oko brojke 200kn..
Omjer k/p se smanjuje, iako još uvijek nepovoljan, bar nije velik, zadnja 205 kuna, danas prošlo preko 7.500 komada.
gospodo, nadam se da svi dobro pratite ove količine kojima se trguje oko 200 kuna. Kad to povežete i sa količinama koje su akumulirane na nivoima preko 200 kuna dobijete zastrašujući potencijal porasta u skoroj budućnosti. Pročitajte članak u poslovnom ministra gospodarstva koji je jako dobro upoznat sa situacijom, ali dobro pazi da ne spomene direktno petrokemiju, unatoč direktnom upitu novinara.
Zanimljivo je što trenutno, za razliku od prije, kupnja dolazi iz vana, i smanjuje ukupan broj na prodaji, a broj kupnje ostaje isti, mislim da je i zasluženo, jer dugo je ova dionica bila zanemarena, i to vrlo podcijenjena.
Zadnja cijena: 207,98 kuna.