sve vas pozdravlja Grgo iz Istambula i kaže da sve ide po planu.Njegove službe rade punom parom.
???[smiley8][smiley9][smiley4]
mika: ” sve vas pozdravlja Grgo iz Istambula i kaže da sve ide po planu.Njegove službe rade punom parom. ” ???[smiley8][smiley9][smiley4]
Grga je šef HFP.Dalje ti je sve jasno.
m.dioničar: ” mika: ” sve vas pozdravlja Grgo iz Istambula i kaže da sve ide po planu.Njegove službe rade punom parom. ” ???[smiley8][smiley9][smiley4] ” Grga je šef HFP.Dalje ti je sve jasno.
Za Grgu recimo da mi je jasno ali, da li ima tu neke veze Istambul ili je to btw.?
mika: ” m.dioničar: ” mika: ” sve vas pozdravlja Grgo iz Istambula i kaže da sve ide po planu.Njegove službe rade punom parom. ” ???[smiley8][smiley9][smiley4] ” Grga je šef HFP.Dalje ti je sve jasno. ” Za Grgu recimo da mi je jasno ali, da li ima tu neke veze Istambul ili je to btw.?
Grgo je u Istambulu nudio firme iz svojeg portfelja, a prijateljima je rekao da njegove službe predano rade na papirologiji oko tendera.
slušam kako država od novog vlasnika Vupika traži načine podmirenja garancija i obaveza.
Kod privatizacije petrokemije toga nema samo čista bilanca. Novi gazda kupi i kreće raditi i zarađivati.
Koliko to vrijedi!!!
Uvijek ista priča….čim se kupnja digne do 202 neko poklopi sve do 200.
Ivana7 nadam se da ti je planirana količina za istovar pri kraju.?! [smiley3]
– bar ja nikada nisam pisala ništa loše za ovu dionicu.
– ali nikada nisam ni uljepšavala stvari, uvijek sam pisala PTKM je loša firma ali dobra dionica.
– gubitaš je i treba biti jako oprezan.
– prije mjesec dana kad su bili mali prometi zar nisam pisala kako će mi kod ovakvih prometa na PTKM trebati preko mjesec dana za izaći iz PTKM.
– a i jako je stršila ta velika količina PTKM u mom portfelj, tako da sam se i zbog toga najviše odlučila na prodju, a prodalo ju je i dosta forumaša samo ne žele o tome pisati, jer prodaje nisu popularne.
– moje je mišljenje kako će tu sigurno doći do privatizacije, a ta privatizacija će sigurno i dići cijenu dionice.
– gadilo mi se pisanje određenih pojedinaca koji uopće nemaju dionice PTKM, kakve sve budalaštine pišu o PTKM, a ja sada mogu reći imala PTKM i dobro na njoj zaradila.
– ja sam još i dalje s manjim dijelom u PTKM, ali sada ako poželim to mogu i prodati za dva sata, s velikim količinama se to ne može.
– i dalje pratim ovu temu, te kad uočite kupce, evo mene opet, a onda će i cijena gore.
Pozdrav !
Broj Jedan:
”
”
…
– prije mjesec dana kad su bili mali prometi zar nisam pisala kako će mi kod ovakvih prometa na PTKM trebati preko mjesec dana za izaći iz PTKM.
…
Uopće ne sumnjam da si puo zaradila u proteklom periodu i da ti je portfelj velik, ali isto tako sumnjam da bi netko tko ima toliko dionica PTKM da više od mjesec dana ne može izaći iz nje pisao na forumima.
Ovo je ipak mjesto za male i srednje ribice (+ navlakači).
Ne tvrdim da si ti jedno drugo ili treće, ali smiješno mi je da netko tko svojim nalozima zagušuje burzu na jednoj od likvidnijih dionica ZSE učestvuje na forumu sa tipovima poput mene (malim dioničarima).
Ili možda griješim.[smiley9]
Pozdrav
PS. molim bez loših osjećaja. [smiley11] Samo razmišljam na glas.
danas Čobanković najavljuje porast poljoprivredne proizvodnje za 20% u 2007. Vjerovatno i Kutinski div ima neku ulogu u tom povećanju.
A i gospon Vukelić između redaka najavljuje budućnost Petrokemije. Posebno je zanimljiv dio koji govori o šansama nekih firmi u odnosu na konkurenciju u okruženju.