PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Baš sad išlo 1500 kom po asku,kaj mislite zašto?[smiley2]

Ma to je dobra vijest, radi se s punom parom.[smiley2]

Dobra vijest za tebe, ali ne i za stanovnike Kutine.

Da, dobra vijest. Punom parom će se raditi slijedećeg tjedna.
Onaj što se jutros istresao grize j…

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

Da, dobra vijest. Punom parom će se raditi slijedećeg tjedna. Onaj što se jutros istresao grize j…

Ma ili netko izlazi, ali mi se više čini da je to bio neki daytrade da malo izazove paniku.

” Ma ili netko izlazi, ali mi se više čini da je to bio neki daytrade da malo izazove paniku.

– ma to ja izlazim s malo većim količinama, nisam daytrader i nije mi cilj izazvati paniku.
– već desetak dana izlazim iz PTKM.
– možda tokom dana bubnem još jednu veliku prodaju.
– to sam jednostavno morala učiniti zbog disperzije rizika, jer sam stvarno imala puno PTKM.
– ostajem i dalje u PTKM s manjim brojem dionica.
– pri prvim pozitivnim vijestima opet se vraćam s većim količinama, a tada ću vam i podići cijenu.
Pozdrav !

– ma to ja izlazim s malo većim količinama, nisam daytrader i nije mi cilj izazvati paniku.
– već desetak dana izlazim iz PTKM.
– možda tokom dana bubnem još jednu veliku prodaju.
– to sam jednostavno morala učiniti zbog disperzije rizika, jer sam stvarno imala puno PTKM.
– ostajem i dalje u PTKM s manjim brojem dionica.
– pri prvim pozitivnim vijestima opet se vraćam s većim količinama, a tada ću vam i podići cijenu.
Pozdrav !

Svaka čast kolega, ali mislim da malo previše mislite. Ako već želite izaći, izađete, imate diskoklubove, kafiće, razne ašrame, hramove, knjižnice, lijepo se provedite, duhovno ispunite, i probajte shvatiti neke stvari, a koje nisu usko vezane za Petrokemiju, pa onda dođite na forum, da vidimo vaš napredak.

Ivana7, zar ti nije najveći dio bio u Ini? Otkud sad Ptkm?

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

Kaj ima nekaj kaj Ivana7 nema. Jednostavno preraspodjeljuje portfelj prema trenutnoj situaciji.
A situacija s ovom dionicom je vrlo nezgodna i rizična. Kako sada stoje stvari slijedi i dalje duži period na ovom nivou cijene.

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Ivana7, zar ti nije najveći dio bio u Ini? Otkud sad Ptkm?

– bolje prati forum ili prelistaj stranice PTKM unazad.
– znam pogriješila sam što sam uopće to napisala na forumu, ljudima je drago kad se kupuje, prodaje nisu interesantne, ali ja na forumu pišem ono što radim na burzi.
– Da INE imam najviše u portfelju, možda ću i malo nje danas prodavati, nikad se nezna.
– pa fenomenalno sam zaradila u prošlom i ovom mjesecu, sada prelazim jednim dijelom u keš poziciju.
– danas sam prodala i malo VIRA.
Pozdrav !

Kaj ima nekaj kaj Ivana7 nema. Jednostavno preraspodjeljuje portfelj prema trenutnoj situaciji. A situacija s ovom dionicom je vrlo nezgodna i rizična. Kako sada stoje stvari slijedi i dalje duži period na ovom nivou cijene.

Brzo dođu promjene[smiley2], ovo je odlično jer cijena treba da se drži na ovoj cijeni, pa opet gore, ići će prema gore jer dosta je bilo gubitaka
Vrijeme je da dobiju svi koji su uložili u ovu dionicu……. Hvala svima koji smatraju da naše umjetno gnojivo vrijedi i da će sve uskoro doći na svoje…….. Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

kako netko fino ćisti sve ispod 200,00kn…

kako netko fino ćisti sve ispod 200,00kn…

Možda se netko predomislio pa ponovo ulazi [smiley2]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

New Report

Close