PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

8. jedno od najkvalitetnijih gnojiva u evropi.
9. ultra moderna tvornica

Molim obrazloženje – usporedbo s konkurencijom?

Kako vidim da neki od vas imaju odista dosta informacija zanima me vaše predviđanje o roku rješenja ovakvog stanja oko PTKM i ciljani target … Ionako će svatko od nas po svom nahođenju ulagati (ili je već uložio) … Moje je predviđanje da će se prije izbora pokušati dokrcati neka lovica (pokazati naznake da bi ista mogla stići / zacementirati odluku tako da, ako i ne pobijedimo na izboru, naši nasljednici moraju ispoštovati dogovoreno) a pored toga, onako usput, pokazati narodu dvije stvari: da smo sposobni i ono što danas donosi gubitak prodati za dobru cijenu (pretpostavka je da će novi vlasnik uložiti da bi zaradio tj. raditi bolje), te da smo sposobni ”kazniti” one koji ne cijene to što su na državnoj grbi pa i dalje donose (pre)velike gubitke … Cijena: ca 270 kn.

u trenutku raspisa tendera cijena će biti između 250-270 kuna. Nakon toga sve će ovisiti o količini ponuda za kupnju i špekulacijama o cijeni pojedinih kupaca.S obzirom na prosječne cijene ovih dana do 270 kuna može se stići u tri dana.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Mika je zaista primjer neuništivog borca, svaka čast.

Mauricije, da li mogu zamoliti za Tvoje mišljenje vezano na PTKM o razvoju događanja u idućih 6 mjeseci / stoji, raste, pada …

Imam ruku k'o Alija Sirotanović; sitna lova mi samo klizi kroz prste, a do velike ne mogu ...

SREDNJACI:

Kako vidim da neki od vas imaju odista dosta informacija zanima me vaše predviđanje o roku rješenja ovakvog stanja oko PTKM i ciljani target … Ionako će svatko od nas po svom nahođenju ulagati (ili je već uložio) … Moje je predviđanje da će se prije izbora pokušati dokrcati neka lovica (pokazati naznake da bi ista mogla stići / zacementirati odluku tako da, ako i ne pobijedimo na izboru, naši nasljednici moraju ispoštovati dogovoreno) a pored toga, onako usput, pokazati narodu dvije stvari: da smo sposobni i ono što danas donosi gubitak prodati za dobru cijenu (pretpostavka je da će novi vlasnik uložiti da bi zaradio tj. raditi bolje), te da smo sposobni ”kazniti” one koji ne cijene to što su na državnoj grbi pa i dalje donose (pre)velike gubitke … Cijena: ca 270 kn.

u trenutku raspisa tendera cijena će biti između 250-270 kuna. Nakon toga sve će ovisiti o količini ponuda za kupnju i špekulacijama o cijeni pojedinih kupaca.S obzirom na prosječne cijene ovih dana do 270 kuna može se stići u tri dana.

Potpisujem, kolega mika, potpisujem.[smiley2]

Mauricije, da li mogu zamoliti za Tvoje mišljenje vezano na PTKM o razvoju događanja u idućih 6 mjeseci / stoji, raste, pada …

Moris, dok razmišljaš možda ti pomogne činjenica da novog gazdu čeka cca 30 milja kuna u dionicama PBZ-a.
Neko i to mora platit.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Iako je nezahvalno govoriti, moje skromno mišljenje je da će rasti, bez obzira na pokazatelje, povečanje cijene plina i slično. Puno je igrača unutra, cijena ispod BV, ako do sada nisu puno srušili cijenu usprkos svim negativnim vijestima kojih je bilo napretek, čisto sumnjam da će to u skorije vrijeme to moći napraviti. Mislim da je ključni faktor i psihologija i to da se o njoj puno pisalo, a najviše na forumu što govori o interesu o ovoj dionici.
Sve joj ide u prilog osim računice, a uostalom za ovu godinu su najavili i prvo pozitivno poslovanje.

“ulazi” se na gubitku..a “odlazi” na dobitku[smiley7][smiley7][smiley5]

SREDNJACI: ” Mauricije, da li mogu zamoliti za Tvoje mišljenje vezano na PTKM o razvoju događanja u idućih 6 mjeseci / stoji, raste, pada … ” Iako je nezahvalno govoriti, moje skromno mišljenje je da će rasti, bez obzira na pokazatelje, povečanje cijene plina i slično. Puno je igrača unutra, cijena ispod BV, ako do sada nisu puno srušili cijenu usprkos svim negativnim vijestima kojih je bilo napretek, čisto sumnjam da će to u skorije vrijeme to moći napraviti. Mislim da je ključni faktor i psihologija i to da se o njoj puno pisalo, a najviše na forumu što govori o interesu o ovoj dionici. Sve joj ide u prilog osim računice, a uostalom za ovu godinu su najavili i prvo pozitivno poslovanje.

Polako se odljepljujemo od 200tice[smiley2]

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

Polako se odljepljujemo od 200tice[smiley2]

Sve po asku ide danas,možda je stvarno krenulo..[smiley2]

Stiskali su cjenu danima na 200KN i fingirali jaku prodaju da bi im ulagači po 200KN prodali al su ljudi skužili igru i počela se slagati jaka kupnja iznad 200 KN. Ja očekujem do kraja mjeseca 220KN.

Ignore: KressoM, delux

Stiskali su cjenu danima na 200KN i fingirali jaku prodaju da bi im ulagači po 200KN prodali al su ljudi skužili igru i počela se slagati jaka kupnja iznad 200 KN. Ja očekujem do kraja mjeseca 220KN.

Ponekad očekivanja nisu realna kao u tvom slučaju.

New Report

Close