Da nam nije dosadno na ovoj temi evo malo poezije:
Što je više kleveti i laži
PTKM je nama draži.
– nije baš orginalna, ali mislim da trenutno pristaje na ovu temu.
Treba sačekat GI. Ono će ili gurnut PTKM na 220-230 ili ju vratiti na 180 kn. Obje varijante su po meni sada 50% : 50%.
krivo, financijski izvještaji nisu više presudni. Presudna je skora objava tendera godspodo.Oni koji će kupiti ptkm sigurno ga neće kupovati zbog zadnjeg financijskog izvještaja. Ali vrijedi podsjetiti da od ovih dana ptkm ima jednu od najljepših bilanci u Hrvata. Za razmišljanje prije spavanja ponavljam pitanje: Što će biti ako ptkm kupi neko ko ima izvore plina u vlasništvu. Početi ću odgovor: njemu plin košta koliko ga košta da ga izvadi, plati promet plina po Hrvatskoj…….
E moj dragi mika. Kad se na prvi tender nitko ne javi, nauživati ćete se straha.
Bježte iz toga koliko Vas noge nose.
Veliki će lako izaći, a Vi ?? Što ćete Vi, hakela9….???
Baričeviću, za kojeg velikog od niže navedenih misliš da će prvi izači?[smiley6]
Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PTKM-R-A
Stanje na dan: 12.01.2007
Naziv vlasnika računa Mjesto
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA ZAGREB, HRVATSKA
SZIF D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D. ZAGREB, HRVATSKA
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA
Izaći će svi, a prvi vjerovatno Victorija fond.
Zatim ovaj New york, a ostali će silom prilika.
Također molim kolegu Baričevića opiše taj scenarij u kojem će veliki lako izaći i to bezbolno…[smiley1]
E moj dragi mika. Kad se na prvi tender nitko ne javi, nauživati ćete se straha. Bježte iz toga koliko Vas noge nose. Veliki će lako izaći, a Vi ?? Što ćete Vi, hakela9….???
kad je budu prodavali za jednu kunu ja imam kupca za kompletan državni dio od cca 1.800.000 kuna, a onda ćemo za 3 i nešta milje od ostalih dioničara kupiti firmu koja će raditi 300 milja eura.
Ti ćeš nam biti portparol jer si vješt na jeziku. A nama super jer investiciju pokrijemo sa parama koje ptkm ima na računu i još nam nešta ostane..
E moj dragi mika. Kad se na prvi tender nitko ne javi, nauživati ćete se straha.
Bježte iz toga koliko Vas noge nose.
Veliki će lako izaći, a Vi ?? Što ćete Vi, hakela9….???
Jednostavno, otvorit ce novi racun na virtualnoj burzi.
Ah, uči se po noći. Samo tako naprijed. I ja sam tako nekad. Ne dajte se. Nemojte nasjedati provokacijama da ste najstariji student. Samo polako, ali ipak razmislite skoro ste u četvrtom desetljeću života.
Ma dobro važno je da ste se primili knjige.
Ah, uči se po noći. Samo tako naprijed. I ja sam tako nekad. Ne dajte se. Nemojte nasjedati provokacijama da ste najstariji student. Samo polako, ali ipak razmislite skoro ste u četvrtom desetljeću života.
Ma dobro važno je da ste se primili knjige.
[smiley2][smiley1][smiley2][smiley1][smiley2]
Kolega, studensko vrijeme je iza mene, ali zato vidim da vi pomno pratite kad su ispitni rokovi. I da jesam student, ne bih bio najstariji jer ste vi ipak ravno dvadeset godina stariji od mene. Iako, da budem iskren, ona mostarska koju vam je sredio Tudjman je sasvim dovoljna, ionako danas vise nitko ne gleda diplomu.
Veliki će lako izaći, a Vi ?? ???
kolega volio bi da objasnite ovu izjavu
mbaricevic: ” Ah, uči se po noći. Samo tako naprijed. I ja sam tako nekad. Ne dajte se. Nemojte nasjedati provokacijama da ste najstariji student. Samo polako, ali ipak razmislite skoro ste u četvrtom desetljeću života. Ma dobro važno je da ste se primili knjige. ” [smiley2][smiley1][smiley2][smiley1][smiley2] Kolega, studensko vrijeme je iza mene, ali zato vidim da vi pomno pratite kad su ispitni rokovi. I da jesam student, ne bih bio najstariji jer ste vi ipak ravno dvadeset godina stariji od mene. Iako, da budem iskren, ona mostarska koju vam je sredio Tudjman je sasvim dovoljna, ionako danas vise nitko ne gleda diplomu.
– ovo je ipak neka druga tema PTKM, molim moderatora da izbriše sve ove postove, pišite na bez cenzure.
– mislim da ste ipak dosta svoga slobodnog vremena ulupali na temu a dionica nemate, čudi me da nemate članaka na zdenki i ostalim biserima.
– moram ipak stati na stranu gospodina Mbaričevića (na strani istine) jer dotični gospodin xy ima svoju www stranicu i tamo piše da još studira, a na forumu daje zadatke ekonomije s druge godine faksa, izgleda da mu je tu zapelo.
Pozdrav i više informacija o PTKM.