BigBoss: ” Danas je limit do 225,5 Kn……….. ” odmah vi na limite, polako, čekaj da se spusti prodaja
Ma to je projekcija neka se cijena drži na ovim razinama, ali prema svemu cijena će ići uzlazno, ne mora naglo…….[smiley2]
optimist:
”
Pa taj scenarij je već uigran, sad će se kupnja polako dizati, malo drmati po prodaji, a ustra smo opet iznad 200 kn.Svaka čast onima koji sudanas okrenuli PTK i uzeli 8-10%, majstorsko, nema što.[smiley2]
”
e stvarno, to pričaš već mjesecima, i uvijek isto, isto, isto, kako ti se da
bit će još jedan poklop do kraja dana
E, pa ipak je bio moj optimizam realan.[smiley1][smiley1]
Vidite omjer K/P na INI je totalno suprotan nego na Petrokemiji pa cijena ne raste tako rapidno kako bi se očekivalo s obzirom na broj ponude i potražnje.
Taj omjer je najmanje relevantan i ima za posljedicu manipulacije, ništa drugo, iako ga je lijepo vidjeti ponekad.
Slažem se da taj broj nije baš relevantan. Može se staviti npr. 10.000 komada na prodaju po 300 kuna i tako je napuhati.
Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira PTKM-R-A
Stanje na dan: 12.01.2007
Naziv vlasnika računa Mjesto
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
MINISTARSTVO GOSPODARSTVA, RADA I PODUZETNIŠTVA ZAGREB, HRVATSKA
SZIF D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D. ZAGREB, HRVATSKA
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA
Nema više Hypo fonda, skrbnički ZABA pao 2 mjesta.
Pojavilo se Ministarstvo gospodarstva kao rezultat pretvaranja duga u vlasnički udio koje je i formalno provedeno i sad su oni na 2.mjestu.
Nijedan Mađar u prvih 10. Čudno, jako čudno. A navodno su “jako” kupovali ovih dana.
Nijedan Mađar u prvih 10. Čudno, jako čudno. A navodno su “jako” kupovali ovih dana.
treba pratiti tko šta piše na forumu. Mađari su kupovali prije 6 mjeseci i više.
Vidim da Petrokemija nije daleko odmakla od onih 179,00 kuna. Ljudi, moj najiskreniji savjet vam je – prodajte i uđite u dobre i perspektivne dionice. Zašto se držite te i takove firme?
Na toj Čađari bi i Warren E Buffett popušio novce.
Vidim da se nitko ne usudi glasno reći istinu: “Petrokemija nema robe na lageru. Zalihe su potrošene, a proizvodnje nema zbog poznatih razoga”
Rekao mi je rođo danas dok smo pili kavu na korzu. Veli, on svaki dan piči iz Oxxxxxxxxx sa šleperom i tako dva puta dnevno ( naravno potrebno je malo podmazati ).
Do sad je veli bilo sve u redu, ali već par dana, veli referent, rođo nema ni za tebe.
Eto, pa vi sad vidite.
Ove x-ove sam moro stavit zbog zaštite identiteta rođe.