PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako uspoređujemo s INDG kao gubitašem, zaključujemo da smo ulaganjem u INDG mogli u istom vremenu zaraditi 100% i da se cijena kod INDG tu i zadržala, a kod PTKM baš i ne, iako smo bili skoro pa blizu, samo što je cijena pala kod PTKM.
Ono što je dugoročno potrebno PTKM je promjena cijele Uprave i dovođenje mladih snaga, kao što je recimo gospon Galinec, čim je dečkec došel, digao cijenu.

Ako uspoređujemo s INDG kao gubitašem, zaključujemo da smo ulaganjem u INDG mogli u istom vremenu zaraditi 100% i da se cijena kod INDG tu i zadržala, a kod PTKM baš i ne, iako smo bili skoro pa blizu, samo što je cijena pala kod PTKM. Ono što je dugoročno potrebno PTKM je promjena cijele Uprave i dovođenje mladih snaga, kao što je recimo gospon Galinec, čim je dečkec došel, digao cijenu.

prijatelju tu će doći malo jači igrači nego što je Galinec. Poštujem Galinca za ono šta je napravio u svom životu, ali ptkm je neka druga priča.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ja uopće Mika ne sumnjam da će vrijednost dionice Petrokemije rasti, ja sumnjam na natpise na forumu o privatizaciji iste i tzv. inside informacije koje se tako glasno distribuiraju putem foruma, koje se kao i uvijek pokažu lažnima. O tome ja pričam. To nije dobro, jer se u zadnje vrijeme svi žele ili pokušavaju služiti izmišljenjim informacijama, odličnim izvještajima koje nitko ne posta na forumu i slično. I moje je mišljenje, da ćemo svi uskoro biti bannirani. [smiley2]

kupnja iznimno jaka na Petrokemiji[smiley2]

vauuuu, još 1.000 komada na 201 kunu na kupnji [smiley2]

počišćeno sve do 210 kuna

Kolko je limit hanfe za PTKM, danas, da vidim kad će stopirati opet.Pozdrav svima, koji ste izdržali pritisak jučer.[smiley2][smiley2]

Ovi koji su jucer prodavali ispod 200 danas mogu pocet suze brisat. Trenutna cijena 209 – rast 11,76%

Kolko je limit hanfe za PTKM, danas, da vidim kad će stopirati opet.Pozdrav svima, koji ste izdržali pritisak jučer.[smiley2][smiley2]

jučer je bi odobar prosjek bez obzira na pametnjakovića od 187. Misli da more danas do 225

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Ako je juce bila prosjecna cijena 205 ,danas bi mogli do cca. 225.
Jel tako!

Danas je limit do 225,5 Kn………..
Prosječna jučerašnja x 10%
Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Danas je limit do 225,5 Kn………..

odmah vi na limite, polako, čekaj da se spusti prodaja

New Report

Close