PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po mojem skromnom mišljenju, sutra će se malčice stabilizirati cijena Petrokemije ili još bolje Retrokemije, mislim da je to prikladniji naziv za nju, ona se uvijek vraća ma koliko to neki ne bi željeli.

Remont u Petrokemiji još uvijek traje, a proizvodnja počinje krajem mjeseca, ja zvao i provjerio, čisto da znate.

sutra treba se samo spojit poslje pet i vidjet cijenu te kolicine koje su prolazile i odmah je sve jasnije[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Vaš link

– dobro bi bilo kad bi ti medvjedi išli na spavanje pa da i dalje tržištem vladaju bikovi.
– neki su predviđali pad u prvom dijelu ovog mjeseca, međutim nije se dogodio, isto kao prošlog ljeta, izgleda da se mijenja ulagačka klima.
– PTKM i na ovoj zaključnoj cijeni je ipak veća nego na pčetku mjeseca.
– sada sam računala portfelj, ma prinosi su odlični, skoro sve dionice su mi u lijepom porastu.
– ma krenuti će i ova PTKM ovih dana.
Pozdrav !

Ljudi, strpite se sa PTKM još samo malo, kad zazimi pošteno i kad padne snjeg….
Bit će belaja, možda država upiše još kojih par sto milijuna kuna.
Ili su ovi riješili plinoopskrbu, posebno me to zanima u hladnim danima koji vjerujem tek dolaze.
Što vi mislite o tom mojem razmišljanju?

Prije dvije godine je zima zakasnila, a hoce li i ove – pokazat ce vrijeme. [smiley2]

Ali to nema veze s PTKM, tj. ne nalazi se na popisu Petrokemijinih problema.

Ovi u PTKM više ne mogu ni prdnuti bez vlade. Još uvijek nemaju prodajne cijene za siječanj. A mi ovdje pričamo kak je to jako dobra firma. I da, nažalost još uvijek imam nešto dionica, jer nisam danas stigao prodati [smiley7]

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Ovi u PTKM više ne mogu ni prdnuti bez vlade. Još uvijek nemaju prodajne cijene za siječanj. A mi ovdje pričamo kak je to jako dobra firma. I da, nažalost još uvijek imam nešto dionica, jer nisam danas stigao prodati [smiley7]

Možda bitno naglasiti, kada osjetiš trenutak za kupnju ili prodaju bilo koje dionice možda to i napraviti i igrati sasvim realno, bez emocija i bez pohlepe, tada možda čovjek nešto i napravi.

Iako imamo danas pad, ako gledamo tjedan dana unazad cijena je bila oko 181 kuna, danas zadnja 187, prosječna 205, prva kupnja na 195 kuna. Ipak je pomak, a sad oni koji su kupovali iznad 200,00 kuna malo će se strpiti, do nove privatizacije. Šala.

Ova stalna privatizacija PTKM podsjeća na stalnu dugogodišnju prodaju Arenaturista, cijena raste, a još ništa od prodaje, ista stvar i s Petrokemijom pardon, Retrokemijom.

Ova stalna privatizacija PTKM podsjeća na stalnu dugogodišnju prodaju Arenaturista, cijena raste, a još ništa od prodaje, ista stvar i s Petrokemijom pardon, Retrokemijom.

Ajde, dežurni pesimisti, recite kud će ptkm danas, i gdje će biti za tjedan dana:
Moja procjena:
Danas zaključna 205, drugi petak 225.
Pozdrav svima!
[smiley2]

Ajde, dežurni pesimisti, recite kud će ptkm danas, i gdje će biti za tjedan dana: Moja procjena: Danas zaključna 205, drugi petak 225. Pozdrav svima! [smiley2]

Ja nisam pesimist, već realist, što je velika razlika, ne vičem sutra je privatizacija, a onda nestanem s foruma kada vidim da sam s.anje napravio, i tako u krug već nekoliko puta. Usporedba s Arenaturistom je najbliža.

optimist:

Ajde, dežurni pesimisti, recite kud će ptkm danas, i gdje će biti za tjedan dana: Moja procjena: Danas zaključna 205, drugi petak 225. Pozdrav svima! [smiley2]

Ja nisam pesimist, već realist, što je velika razlika, ne vičem sutra je privatizacija, a onda nestanem s foruma kada vidim da sam s.anje napravio, i tako u krug već nekoliko puta. Usporedba s Arenaturistom je najbliža.

A tvoja realna prognoza?

A tvoja realna prognoza?

Iskreno ne znam, uz pretpostavku boljih rezultata a vezano za ono što je Uprava nagovjestila, očekujem da će 2007. godinu završiti u plusu, ne prevelikom, ali ipak u plusu, a mene više muči kako će izgledati godišnje izvješće za 2006. godinu, kako će se prikazati onaj gubitak i nova dokapitalizacija, pa sad, kad bi netko s foruma koji se bolje razumije u bilance to mogao objasniti bilo bi super.

New Report

Close