Taman poništenje prethodna dva dana kada je značajnije rasla [smiley3]
Kakvo poništenje, kad je sve u Samodolovim granicama?!?
Ne, ne.. krivo si me shvatio.. nisam mislio na poništenje transakcija, nego današnji dan je svojim gubitkom poništio zadnja dva dana kad je lijepo rasla. To sam mislio ali sam se malo krivo izrazio [smiley4]
Može li nam netko sad na kraju dana staviti K/P na zatvaranju?
fino su vas opet veliki igrači navukli. malo su digli cijenu ptkm, vi ste popušili mamac i onda ste išli dokupljivati ostalo što su namijenili za prodaju. fino su vam iskrcali dio, a sutra će ostatak i to je to. Nemojte slijediti masu. Za to isto vrijeme, dok vi kupujete otpad od nekog drugog, marljivo se prikupljaju druge dionice koje za razliku od ove imaju potencijala u skoroj budućnosti. Puno trebate čitati, a ja sam vam to najavio jučer.
fino su vas opet veliki igrači navukli. malo su digli cijenu ptkm, vi ste popušili mamac i onda ste išli dokupljivati ostalo što su namijenili za prodaju. fino su vam iskrcali dio, a sutra će ostatak i to je to. Nemojte slijediti masu. Za to isto vrijeme, dok vi kupujete otpad od nekog drugog, marljivo se prikupljaju druge dionice koje za razliku od ove imaju potencijala u skoroj budućnosti. Puno trebate čitati, a ja sam vam to najavio jučer.
HANFA samo stvara zbrku . Neki su ju već tužili sudu . Ali kaj naš sudac zna o Bussiness weeku ?
ma to je prividno spustanje u zadnjim trzajima veliki poklopac, to da cijena ostane jos malo dolje nisu se dovoljno nakupili, trljaju izmedu sebe[smiley2]
Hajde da ipak pričekamo sutrašnje ‘svečano otvaranje’, pa da vidimo kamo će to krenuti.
Ovo danas je bila veća navlakuša od one 2.11.2006.
Osobno mislim da je svaki ulaz do 190 OK i da će se i kratkoročno isplatiti.
a možda se slavonac iskrcavao? to mu je bila dobra prilika da malo poprave krvnu sliku poslje godišnjeg izvještaja….bubam na pamet!
ma navukli su vas kao i prošli put. ali nije vam to uzalud bačen novac jer barem ste naučili da se kupuje dok je jeftino a ne dok je skupo.
Prosjek za danas je kao što vidimo 204,99 kn…
Promet ogroman…
Kupnja polako podiže cijenu ne bi li kupila ispod 200 kn…, što baš i na kraju dana nisu uspjeli…
Sutra – ide preko 200 – ovo je samo preslagivanje i igre velikih ne bi li što upecali ispod 200, a paničari opet po već viđenom scenariju bježe…, dakle mislim da ide gore…
Ali ako si ti sappy u ptkm, ja ću onda samo pohvalno pisati samo zbog avatara jer sam čitao na mojnovac o toj mački.
Naravno da sam u PTKM i cijenim vrlo realnima priče o privatizacij, rusima, plinu itd…
Dosta toga ovisi o slijedećm izvješću – koje će katapultirati dionicu u nebo ili će je držati na ovim razinama..
Da svi ne misle kao neki na forumu pokazuje i ovo špekuliranje na dionici – mene to ne uzrujava iako cijeli dan imam ekran pred sobom i vidim (doduše sa zakašnjenjem od 15 minuta) stanje….
No “stipu priče” vidjeti ćemo u slijedećih nekoliko dana kako Petrica diše i to je to…
Pozdrav – cayman006….