PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čini se da slijedi još jedan veći iskrcaj, zadnja 201 kunu

Znaci, napisao sam da Hrvatska svakodnevno kupi 131.000 m3 plina na sat,

Evo ti odgovor na pitanje koliko još proizvede domaćeg plina + uvoz………..
Sadašnje stanje jeste nerelano jer nije tolika potrošnja…………a gdje bi sa tolikim plinom već ga moraju ponovno izvesti ili puniti u boce a ne mogu ga uskladištiti…. takvo je sadašnje stanje
Pozdrav i hvala beholderu

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

pazi sad prodaje:

prodaja se krca, pitanje je koliko će izdržati

Trenutno izgleda prilično loše [smiley8].

Netko je nažalost krenu izlaziti. Nema veze, čekati ćemo slijedeći val

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Trenutno izgleda prilično loše [smiley8]

Gadno istresanje.

vedran_bmw:

Trenutno izgleda prilično loše [smiley8]

Gadno istresanje.

Sve mi lići na planiranu korekciju, da se neko dokrca sutra.

A sto je najgore ne radi se o drhtavim rucicama investitora koji prodaje 10-ak komada…

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

mađari otišli doma? [smiley7]
šalim se! ja mislim da bi se mnogi iznenadili kad bi se saznalo koji su to veliki igrači u lovu na petricu…opet vam ponavljam da je poslovanje petrice puno više od onog što se vidi na prvi pogled.
ja nisam stigao ući ali ako ova korekcija potraje do nekih 190…ja ću likvidirati neke druge dionice (ERNT) i ući u petricu [smiley2]

A sto je najgore ne radi se o drhtavim rucicama investitora koji prodaje 10-ak komada…

Majstorski odrađenu, staviti nevidljive naloge visoko na prodaju, rizikovati strašilo od 100kom na 203, i evo t slabih rućica na djelu, pa posle slijedi jeftini dokup.To je fond nadjelu, nema dvojbe..Evo i mene na kupnji malo niže, mreža je baćena..[smiley1]

Kakvo je trenutno stanje, može li još dolje??? do recimo 195?

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

kako iskusni forumaši objašnjavaju današnji pad cijene?

što mislite, hoće li sutra opet tobogan? il ipak treba pričekati malo duže za neki rast?

New Report

Close