PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

omjer kupnje i prodaje je skoro izjednačen, ali taj faktor ionako nije bitan jer je moguće manipulirati njime, danas kupnja dolazi iz vana, možda je to bitno

Ukupno ponuda na prodaji: 61 Ukupno dionica na prodaji: 9459 To daje prosjek od 155 dionica po ponudi. Izgleda dakle da nema fondova na prodaji…[smiley2]

niko nije lud da prodaje. Jači igrači su koristili umjetan pad nakon izvještaja 3Q i tovarili se po 200-220 kuna.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Evo još bitnije bi bilo da netko nazove u poduzeće PTKM, upita je li počela proizvodnja, ako je od kada je ili ako nije kada će………… To bi moglo dodatno povećati cijenu dionice PTKM…………vrijeme je izuzetno povoljno i nema ni traga ikakvog poskupljenja plina….. Pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

flyer: ” Ukupno ponuda na prodaji: 61 Ukupno dionica na prodaji: 9459 To daje prosjek od 155 dionica po ponudi. Izgleda dakle da nema fondova na prodaji…[smiley2] ” niko nije lud da prodaje. Jači igrači su koristili umjetan pad nakon izvještaja 3Q i tovarili se po 200-220 kuna.

Bilo je njih koji su ulazili na 235 sa pola milje[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

KD Victoria je opet ušla među prvih deset, tako ispada po zadnjem izvještaje iz SDA

tu je i Kapitalni fond, skrbnički HPB novi

po prvi puta nakon dužeg vremena kupnja jača od prodaje 9768/9628

Mislim da smo definitivno probili gornju bollingerovu liniju, bacit ćemo pogled na graf na kraju dana.
Jasno je da fondovi dižu ovu dionicu, počelo je polagano jučer a danas se malo jače nastavilo, kada će stati možemo samo nagađati [smiley2]

Mislim da smo definitivno probili gornju bollingerovu liniju, bacit ćemo pogled na graf na kraju dana. Jasno je da fondovi dižu ovu dionicu, počelo je polagano jučer a danas se malo jače nastavilo, kada će stati možemo samo nagađati [smiley2]

samo ću te ispraviti prijatelju jučer sigurno fondovi nisu kupovali, neki drugi su tržili.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Mislim da smo definitivno probili gornju bollingerovu liniju, bacit ćemo pogled na graf na kraju dana.

Kako sam i očekivao, probijen gornji bollinger i tek smo liznuli overbought područje.
Dugo se tako nešto nije dogodilo s PTKM.

Graf:

mislim da Vam netko to mora reći , pa ču evo ja, makar me zamrzili zbog toga:

Objava natječaja o prodaji po nominalnoj cijeni nije nikakva vijest sama po sebi.
Kada bi se javio pravi kupac , to je već nešto drugo.
Normalno je da če država probati prodati po najvećoj mogučoj cijeni , a to je nominalna.
Ako ne proda u prvom krugu , ide dalje slijedeći krug sa diskontom itd.itd.

Osim ako netko nema informaciju iz prve ruke da postoji zainteresirani kupac i to po cijeni nominalnog iznosa dionice. To je nešto drugo onda , ali čisto sumnjam da je to u ovoj fazi netko u mogučnosti znati.

Ipak navijam za to da se pojavi kupac po nominalnoj cijeni neka Vam bude sreće i novčeka![smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ako se jave dva ili više kupaca PTKM, onda cijena neće ići po nominali već ko da više.
[smiley1]

New Report

Close