PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PTKM-R-A Vrijeme: 10:29:26
Kupnja
Ukupno ponuda 34
Ukupno dionica 8310

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja
Ukupno ponuda 63
Ukupno dionica 11493

Evo iz priloženog broj se na ponudi smanjuje[smiley11]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

još uvijek se cijena održava na ovim razinama, tko je jači kupac ili prodavatelj, u ovom trenutku nitko i jedni i drugi ne popuštaju

citiram Hakelu s jednog drugog foruma:

“Upravo dobivena vijest iz HFP

Međunarodni tender za PTKM u drugom mjesecu po nominali!!!!”

ako je vijest laž, onda stvarno ubuduće takve likove treba sankcionirati, nikad ne bih iznosio laži, a najmanje ovakvog tipa, kažem ako se o lažima radi, ako je istina onda bumo videli, ne

ako je vijest laž, onda stvarno ubuduće takve likove treba sankcionirati, nikad ne bih iznosio laži, a najmanje ovakvog tipa, kažem ako se o lažima radi, ako je istina onda bumo videli, ne

Mislim, da je istina, pa neće se niko tako kompromitirati.Vidjećemo uskoro.

To što je natječaj raspisan po nominali ne znači da će Petrokemija biti i prodana po nominali. U drugom krugu se ide na 70% nominale, a u trećem za 1 kunu.

[b]Ima li tko ovaki Kawasaki?[/b]

mauricije: ” ako je vijest laž, onda stvarno ubuduće takve likove treba sankcionirati, nikad ne bih iznosio laži, a najmanje ovakvog tipa, kažem ako se o lažima radi, ako je istina onda bumo videli, ne ” Mislim, da je istina, pa neće se niko tako kompromitirati.Vidjećemo uskoro.

na prodaji se već vidi i 190 kuna. Treba požuriti sa kupnjom. Pozdrav burzovnom mešetaru koji je prodao 15 komada po 183.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Mislim, da je istina, pa neće se niko tako kompromitirati.Vidjećemo uskoro.

na stranicama hpf ni riječi o tome, nema veze, imamo vremena

optimist: ” Mislim, da je istina, pa neće se niko tako kompromitirati.Vidjećemo uskoro. ” na stranicama hpf ni riječi o tome, nema veze, imamo vremena

na stranicama HFP stoji da je ptkm predviđena za privatizaciju, a kad se tender objavi i to će pisati. Ali onda je kasno….

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

mene takav rasplet ne bi iznenadio…prodaja po nominali..to je trenutno i realna vrijednost ptkm-a..mislim da kupaca neće nedostajati..

ma sve u redu, neka bude prvatizacija, neka Petrokemija odleti u nebo, ali nemojte krive info gurati jer nije u redu, ja se nadam da ste u pravu

pozdrav

bogami kupnja se gomila lagano…baš me zanima rasplet ove cijele situacije…

New Report

Close