sad svatko s zrnom soli može sjesti pa staviti na papir
prihodi
ebitda
dobit
i to pri rekordnim cijenma plina ispod 15 eura, debelo ispod 15 eura
ebitda unormaljena je 13 posto. s tim valja računati pri vrednovanju
ove godine ptkm može u najboljem slučaju ponoviti 2019, nadmašiti teško jer plin teško da će biti jeftiniji
moja procjena bi bila 55-57 kn
…ne znam što se dešava ali zadnja tri dana imamo kupca koji je utržio najmanje 10 000 komada…krenuo žestoko na 68 kn pa zadnja dva dana na 77 kn..po 3000 komada…
s obzirom na pad energenata potrebu za razvojem domaće poljoprivrede čudi me da ovdje nema nekog interesa.ova godina bi morala biti bolja od prošle po poslovanju .Polja se moraju uzorati i posijati a prodaja poljocentara nije stopirana.mislim da je ova nesreca sreca za petrokemiju
https://petrokemija.hr/hr-hr/Naslovna/Vijesti/ArticleId/1919/oamid/439
Rade po planu, nema nikakvih zastoja.
s obzirom na pad energenata potrebu za razvojem domaće poljoprivrede čudi me da ovdje nema nekog interesa.ova godina bi morala biti bolja od prošle po poslovanju .Polja se moraju uzorati i posijati a prodaja poljocentara nije stopirana.mislim da je ova nesreca sreca za petrokemiju
s obzirom na situaciju u svijetu vrijeme je za domaću poljoprivredu odjednom i veliki trgovački lanci koji su po meni veliki krivac za pad domaće proizvodnje na sve načine pozivaju lokalne poljoprivrednike da plasiraju robu u njihove trgovine a kad su isti ti prosipali jabuke i mandarine nisu se nudili otkupit ih.ako se pokrene domaće poljodijelstvo a morat će to je velika odskočna daska za petrokemiju
očekuj neočekivano… 30.04.2020god. 1q/2020rez.
stvarno kako je bila najava “50god. Ptkm. kečemo u novi krug”
Ova firma će i u korona krizi biti rudnik zlata. Inače sve tvrtke koje u proizvodnji koriste plin ili naftu kao osnovni energent za proizvodnju ima da procvjetaju. Da bi se jelo mora se i sijati a mora se i gnojiti da bi nešto izniklo. A jelo je osnovna ljudska potreba i tu nema hoću-neću. Predlažem Petricu za dionicu godine prošle i ove tekuće.