PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@amarananab je ona, a ne on :-))

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Par godina je dovoljno da se prođe medicinska transformacija spola, ako je tako, čestitam, nadam se da se kolegica osjeća dobro u svime novom tijelu. Ovo nije off topic; slično se preporodila i Petrokemija!

..aha. 😉

Iza 50, praznina. 🙂

Slijedeci tjedan pocinje nova plinska godina i Petrokemija moze u svakom trenutku birati najpovoljnijeg od tri dobavljaca (mislim da je to najvise ikada).

Iza 50, praznina. 🙂

valja jer nitko ni ne očekuje da će cijena otići preko 50 kn….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Skriveni samorošavajući nalog na kupnji na 48, a prodaja sve slabija!

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Večeras ili u pon. očekujem promjene u top 10 i možda neko novo ime,
jer vjerujem da je zadnja 3 dana neki veći igrač kupovao PTKM, ovo
nisu bili samo mali 🙂

Danas 681 741,80 kn prometa vau 🙂

Protekla 2 dana – zaboldao sam broj protrgovanih komada i ukupan promet:

26.09.19 37,60 41,60 41,75 11,83% 19,94% 15.222 635.445 37,60 45,00 41,40 43,00
25.09.19 31,80 37,20 34,81 18,47% 11,89% 8.697 302.733 31,40 37,80

Tko zna, mozda ministar Horvat ipak nesto zna sto mi ne znamo kada je najavio PTKM na 100 kuna.

Njegova prognoza se vise ne cini tako daleko od istine.

ovome ni Kraš nije ravan, nisu milijuni, ali mislim da ona prodaja Opte ide upravo ovaamo, Horvat će uskoro biti na televiziji i dati izjavu -jesam vam rekao da će biti 100-

@leoNT
kolika bi bila TK petrokemije kad bi dionica dosla na 100 kn?
hvala na odgovoru

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

ja sam danas dokupio 800 kom na otvaranju, žao mi što nisam sve ponuđeno do 50 riješio…

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

e, ovo je stvarno bilo lijepo. Čestitke imaocima.
Međutim, preporučam hitno unovčavanje zarade. Em Petrokemija ne vrijedi 3,3 milijarde kuna, em je danas kraj kvartala pa će biti dosta dizanja indeksa.

@leoNT

kolika bi bila TK petrokemije kad bi dionica dosla na 100 kn?
hvala na odgovoru

Bez brige, znam ja jako dobro kolika bi bila trzisna kapitalizacija, a znas i ti.

New Report

Close