Isplatiti će se itekako, ali kratkoročno. Budite oprezni, uzmite pare i bježite.
Ili mislite da Petrokemija vrijedi 2 milijarde kuna ?
utekli bi oni, ali nema naivaca kojima bi uvalili papiriće po ovim cijenama dok ih prebacuju među sobom 😁
Isplatiti će se itekako, ali kratkoročno. Budite oprezni, uzmite pare i bježite.
kolko?,,,jel oni vade naftu ili rade gnojivo?
Vi mislite da će se INA i PPD dugo zadržati kao vlasnici Petrokemije. Oni su za samo 300 milijuna kuna postali većinski vlasnici tvrtke koja već sada pozitivno posluje i donosi dobit. Ministar je rekao da država neće svoj udio prodati ispod 100 kuna a po njemu već sada vrijedi 60 kuna.
Ovo će se brzinski restrukturirati i prodati nekom strancu za dobre pare. Prije tu nitko od stranih srodnih korporacija nije htio ni prismrditi jer je firma bila u većinskom državnom vlasništvu ali sada je to sasvim druga priča. Po meni najdalje za godinu dana ovdje će biti nešto poput Kraša.
meni bi ovi pasali… https://www.borealisgroup.com/ već su bili potencijalni kupci ali stožer za obranu brutalnog socijalizma nije dao.
Kažete neće ispod 100,00kn prodati.
100,00kn x 55.028.701 dionica = 5.5 milijardi kuna.
Novi Google u branši gnojiva.
Možda Vam se 5 milijardi čini puno. Kada budete vidjeli na kraju godine ovogodišnju dobit to će Vam se činiti kao sitnica! Država je zadnjih par godina upumpala više od tih 5 milijardi narodnog kapitala, mora nešto i izvući.
već sad je kapitalizacija na ogromne 2 milijarde kuna?? nema šanse da netko za nju iskešira tolke pare , a kamoli nebulozne 4 milijarde kako neki drukaju!
ptkm na 37 je bolesno skupa!
Napisao sam vam da ćete pri ovim cijenama zaraditi. Šta vas tu muči i gdje tu osjetite moju veliku brigu i/ili jal.
Samo upozoravam (pogotovo nove na burzi) da budu jako oprezni i ne previše pohlepni. Ipak je dokapitalizacija bila po 10,00kn.
Novi ulagači su već +250% u plusu.
Sjećam se Dalekovoda sa istim iznosom dokapitalizacije po 10,00kn, pa narasla na 27,00kn i eto je sada na 5,00kn.
Mozda da se referencirate na trenutno poslovanje, financijsko stanje u firmi, optimizaciju poslovanja, a ne uspoređivati kruske i jabuke…
Neke brojke, neki dokument, neki link… nesto…
Evo naprimjer: Koliko kuna manje Petrokemija placa plin kvartalno ako je on na 28 eura ili na 12 eura?
Napisao sam vam da ćete pri ovim cijenama zaraditi. Šta vas tu muči i gdje tu osjetite moju veliku brigu i/ili jal.
Samo upozoravam (pogotovo nove na burzi) da budu jako oprezni i ne previše pohlepni. Ipak je dokapitalizacija bila po 10,00kn.
Novi ulagači su već +250% u plusu.
Sjećam se Dalekovoda sa istim iznosom dokapitalizacije po 10,00kn, pa narasla na 27,00kn i eto je sada na 5,00kn.
Usporedba s Dalekovodom je deplasirana. Zbog ograničenog freefloata očekujem brzo dionicu na 50 kn. Ta cijena trenutno valuacijski podrzava očekivane operativne rezultate Petrokemije.
Ma usporedba je bila samo u smislu opreza i pohlepe na Dalekovodu nakon dokapitalizacije po 10,00kn i pretvorbe duga po 10,00kn.
Rekoh da će se itekako zaraditi, dakle ne isključujem 50,00kn na trżištu u kratkom vremenu.
Ali firma Petrokemija ne vrijedi toliko i zato oprez
Mozda da se referencirate na trenutno poslovanje, financijsko stanje u firmi, optimizaciju poslovanja, a ne uspoređivati kruske i jabuke…
Neke brojke, neki dokument, neki link… nesto…
Evo naprimjer: Koliko kuna manje Petrokemija placa plin kvartalno ako je on na 28 eura ili na 12 eura?
a heba vas plin, kao da ga flaširaju .
konačni proizvod je bitan, i njegova PRODAJA .