PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad sve pada naš Petrica raste. Inati se!
To je najbolje vrijeme za skupljanje podcijenjenih dionica, rekoh još jutros!

Ask je tanak skoro do 40 kn

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Samo sentiment na ZSE nije baš predobar, pa treba paziti.

Upravo se okreće sentiment na zse

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Već se nazire i 80 na gledalici! 🙂

Nek probijemo 60 prvo, kako ministar kaže, a onda ćemo vidjeti

I već spomenuta kategorija kemikalija i kemijskih proizvoda ove godine,
pod utjecajem Petrokemije čije se restrukturiranje danas očituje (i) u rastu
obujma, bilježi iznadprosječno povećanje proizvodnje od 6,5 posto.

Za sve bi bilo bolje da da. Zasad je sve stalo pa ćemo vidjet kuda će.

Ajmo, vadite lovu iz čarapa i kupujte što vrijedi, još malo, pa nestalo ispod 30

Treba malo odmoriti na 30 da se prikupi još koja stotica. Čemu žurba?
Sada tek počinje pripetavanje na ovoj malo solidnijoj cijeni.

Malo da osvježimo pamćenje

Kutinska Petrokemija prvo je polugodište 2019. završila s neto dobiti od 29 milijuna kuna, za razliku od istog razdoblja lani kad je zabilježen gubitak od 176 milijuna kuna, navodi se u nekonsolidiranom financijskom izvješću objavljenom u ponedjeljak.

Ukupni poslovni prihodi Petrokemije iznosili 1,13 milijardi kuna i veći su za 22,5 posto. Rast bilježe i prihodi od prodaje, za 26 posto, na iznos od 1,1 milijardu kuna.

U izvješću se prenosi i komentar predsjednika Uprave Davora Žmegača koji ističe da je, usporedi li se rezultat bez jednokratnih stavki, neto dobit za prvo polugodište iznosi 90 milijuna kuna u usporedbi s neto gubitkom od 127 milijun kuna u prvom polugodištu lani.

Petrokemija 29 mil. kuna u plusu, prihod 1,1 milijardu

Posložilo im se sve
http://hr.seebiz.eu/cijene-prirodnog-plina-u-europi-na-najnizoj-razini-u-deset-godina/ar-198084/

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

New Report

Close