PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Petrokemija obično zna rasti dok ostatak tržišta pada. Tako se pokupi što više dionica od prodavača. Znači zrelo je vrijeme za još jedan rally PTKM. Nismo još ni na pola ministrove cijene.

http://www.poslovni.hr/hrvatska/u-srpnju-povukli-turizam-ina-i-petrokemija-357000 “I već spomenuta kategorija kemikalija i kemijskih proizvoda ove godine, pod utjecajem Petrokemije čije se restrukturiranje danas očituje (i) u rastu obujma, bilježi iznadprosječno povećanje proizvodnje od 6,5 posto.”
Uf,uf! Zašto to raste? Zašto?

Samo tako nek nastavi.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

A što je najbolja stvar je to da te kemikalije idu na izvozna tržišta i sve je već unaprijed rasprodano. Pitam se kako to nisu radili dok su bili u većinskom državnom vlasništvu? Evropsko tržište žudi za takvim proizvodima a imate svega par tvrrnica koje to rade u Evropi. Zašto je privatnik pametniji od države?

@bosančeros

Dva su razloga

1. državno – NAŠE; svačije i ničije – nitko nije odgovoran

2. privatno – MOJE – JA sam odgovoran

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

koja skupljačina je ovdje na djelu. nestao junak s 2000 kom na asku naravno.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

op op, što je ovo

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Dijonica ni za lijek. Neki nikad da nauče.

špekulanti krenuli u napucavanje tj. iskrcavanje. oooprez!

Vidjet ćemo je li netko pogriješio pri zadavanju naloga ili što.

"Čak 50 posto većoj proizvodnji kemikalija najjači pečat dala Petrokemija"

Petrokemija je bila u remontu u srpnju prošle godine, Zbog toga je 50% veća proizvodnja ove godine u srpnju.

Nesto i zorangutan. Valjda ga postalo sramota pisati gluposti! 🙂

New Report

Close