Petrokemija klizi, zadnja 181 kunu, promet relativno velik, “svega” 250.000 kuna. Izgleda, za razliku, kod nekih dionica da ovu ne žele podignuti za kraj godine. Šteta!
50% je ok, ali 70% još bolje [smiley2]
ne miče se s ove brojke a prodaja se puni, naravno, ne mora to ništa značiti
ful nista samo prebacivanje pozicija, sretna vam nova[smiley11]
Najnovije stanje u top ten
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
SZIF D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D./KAPITALNI FOND D.D. ZATVORENI INVESTICIJSKI FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
ZAGREBAČKA BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HYPO ALPE-ADRIA-BANK AG ZAGREB, HRVATSKA
Makar je ovaj tjedan prošlo malo dionica (3336) očito je da ima puno zainteresiranih na ovoj dionici.
I HYPO je počeo otvoreno pokazivati svoje namjere ili pristup određenim informacijama. Svejedno.
Bilo bi interesantno vidjeti kako trenutno izgleda kompletna lista dioničara petrokemije jer je očito da je puno jakih igrača jedan do drugog.
molim odgovorne ljude na trgovačkom sudu da ubrzaju izdavanje riješenja o pretvaranju duga u kapital.
Ubrzanje je potrebno kako bi odgovorni u HFP mogli polako završiti tender. Krenulo je.[smiley2][smiley2]
mene zanima, tko to “stalno” izlazi pa nikako da izađe, već ovo traje duže vrijeme, ako ne probijem prema dolje, tada možemo očekivati pozitivnu reakciju
nema više kamata na dug, to je bilo cca. nekih 30 milijuna kuna godišnje
zna li tko kako će izgledati račun dobiti/gubitka za kraj godine?
sad tko zna kako će bilanca izgledati najbolje će profitirati te račun dobit/gubitka
kako se knjiže dugovi, znam da je otpis, ali se negdje trebaju knjižiti ili ne?
točno sam znao, nitko pojma nema ni kako će izgledati bilanca ni račun dobiti/gubitka, ali zato svako malo evo privatizacije, evo privatizacije
pričajte konkretno, a ne nagađajte stalno
točno sam znao, nitko pojma nema ni kako će izgledati bilanca ni račun dobiti/gubitka, ali zato svako malo evo privatizacije, evo privatizacije pričajte konkretno, a ne nagađajte stalno
račun dobiti i gubitka će biti u plusu kad se otpišu 85 mil. kuna gubitka (pretvoreni su u kapital i upravo se očekuje ovaj tjedan riješenje sa trgovačkog suda). U bilanci u rubrici dugoročne obaveze pisaće nula, a to je rijetkost u Hrvatskoj. A kratkoročne obaveze će biti pokrivene sa kratkoročnom imovinom.
Ovdje niko ništa ne nagađa nego se govori na temelju određenih informacija (većina ti je javno dostupna)
pozicija 18 i 19 u bilanci trebale bi biti 0…a kapital bi trebao ostati isti…za dugoročne obveze ne znam.