Niske cijene plina su se nastavile i u 7. mjesecu, dapace jos su znacajno pale.
CEGH (Central European Gas Hub – trziste za koje je vezana Petrokemijina cijena plina – navedeno u njihovom izvjescu) prosjek je bio oko 11.34 EUR/MWh u 7. mjesecu dok je u 2. kvartalu prosjek bio: 15.50 Eur/MWh
Mozete pratiti ovdje:
Opet blamaža ministra gospodarstva oko cijene dionice i to u glavnom dnevniku. Sramoti ne samo sebe nego i vladu pa i državu. Ne kužim kako to ne primjećuju i trpe Plenković ili Marić. Uza sve nedostatke oni ipak nisu takvi gl..ni.
Opet blamaža ministra gospodarstva oko cijene dionice i to u glavnom dnevniku. Sramoti ne samo sebe nego i vladu pa i državu. Ne kužim kako to ne primjećuju i trpe Plenković ili Marić. Uza sve nedostatke oni ipak nisu takvi gl..ni.
I ja ga slušao i ne vjerujem. Kaže majstor da je dokaz kako Petrokemija dobro posluje i njena cijena na burzi od 60 kn.
I ja ga slušao i ne vjerujem. Kaže majstor da je dokaz kako Petrokemija dobro posluje i njena cijena na burzi od 60 kn.
[/quote]
Mogao bi ministar u zatvor.
Za ovako nešto MUSK je platio itekako veliku kaznu zbog navlaćenja cijene dionice.
Baš me zanima da li će se Hanfa javiti i kazniti dotičnog?
Ili smo i dalje gori od afričkih burzi?
jedno mi nije jasno – je li on eoista tsako neuk pa vjeruje u to ili tako bezobrazan pa laže jer dobro zvuči
čovjek ima diplomu fera a spušta se bnac ovajkve razine
Pa u opisu njegovog posla je profesionalno laganje.
MIF polako izlazi i dalje. Očito on prosipa ove količine ovih dana.
Izjave ministra bolje da ne komentiram. Neka radije napiše koliko naše love su MIFovi spržili u dokapitalizacijama Petrokemije. I sad izlaze, doduše stotine uloženih milijuna sada im vrijede par stotina tisuća kuna pa mi ima smisla.
MIF je mogao sav izaći neki dan ali su prestali iz nekog razloga s jačom prodajom, inače bi im još taj dan sve uzeli… ovako mrvcare…ali neka, jeftinije ćemo kupiti to od njih.
Fond je opet počeo stavljati naloge na prodaju. Nek riješe to više pa da dionica prodiše, za 2 mjeseca ide novi izvještaj, biti će interesantno.