pa jel se nekom zuri od nas, novci cekaju na nas ako je mogao w.b. cekat desetljeca mozemo i mi koji mj.[smiley11]
Mogo ja čekati i više, al neću trebati.Poslije GI idemo gore,do tad je na programu skupljanje.[smiley2]
Kad Mesarić objavi god. izvješće mnogi će potražiti pomoć liječnika.
Pa tu ljudinu da dovedu u Microsoft, oni bi propali za pola godine.
Jeste mu vidli biografiju ??? ( ko da čitam Titove memoare )
Ma nema zime za Čađaru, zar ne vidiš da nitko ne troši plin. A ne troši ni Ptkm jer je u prisilnom remontu. Sad samo Mesarić ne smije popustiti pritiscima iz Ine ( da ponovo startaju proizvodnju gubitaka u Čađari ).
Ako je čovjek griješio, ne znači da će opet pogriješiti….. Evo što treba pohvaliti jeste da je ulagao u modernizaciju pogona u iznosu od 250 milijuna Kn….. Dakle iako su proizvodili uz gubitak, a tada nije bio ni plinovod ni blizu a znali su da je u planu, treba imati hrabrosti i napraviti takve poteze…. Već sam napomenio da PTKM ostvaruje dobitak jer više ne kupuje ložu, a plina ima na sve strane, a trenutno su u remontu dakle pri pokretanju proizvodnje jako povoljna situacija…
Svima pozdrav
Dugoročno gledano PTKM je potencijalno jedna od najperspektivnijih dionica. Kada krene privatizacija moja gruba procijena je da će se cijena možda i udvostručiti u odnosu na današnju.
Recimo u rasponu od 300 do 350 kn.
privatizacija petrokemije u drugom mjesecu,samo da znate( od povjerljivih izvora iz HFP).[smiley2][smiley2][smiley2]
Dugoročno gledano PTKM je potencijalno jedna od najperspektivnijih dionica. Kada krene privatizacija moja gruba procijena je da će se cijena možda i udvostručiti u odnosu na današnju.
Recimo u rasponu od 300 do 350 kn.
uff svo govore o privatizaciji, ajmo konkretnije!!
kao da čujem Vujecku u HSUP-u…ma dajte plin PTKM…nema zime, INA je dobra prema svojoj dječici [smiley1]
moš’ mislit…skladište puno, a plin curi…ma gdje ćemo sa njim…sva sreća da je lakši od zraka pa može u atmosferu [smiley2][smiley2]
iz businessa.hr:
Gradska plinara morat će se restrukturirati također zbog zakonske obveze, pa će se podijeliti u dvije tvrtke od kojih će jedna u obliku podružnice ostati unutar Zagrebačkog holdinga, a druga zadužena za distribuciju plina ostat će samostalno djelovati na tržištu.
Petrokemiju netko pokosio, ali prema dolje, zadnja 182 kune i to cijelih 600,00 komada.
Slijedeća će kalendarska godina biti dobra za Petrokemiju, očekivano prvo pozitivno poslovanje.
Cijena već duže vrijeme stagnira ili pada iz razloga što dioničari već duže vrijeme napuštaju ili su već prodali ovu dionicu.
a moraju je odrzat do sljedece godine dole da moze rast u 2007
Petrokemiju netko pokosio, ali prema dolje, zadnja 182 kune i to cijelih 600,00 komada. Slijedeća će kalendarska godina biti dobra za Petrokemiju, očekivano prvo pozitivno poslovanje. Cijena već duže vrijeme stagnira ili pada iz razloga što dioničari već duže vrijeme napuštaju ili su već prodali ovu dionicu.
I kad brod definitivno tone kapetan ga ne napušta,miševi prvi skaču u vodu.
ali ovaj brod sigurno plovi prema svojoj luci koja se zove “privatizacija”
adio![smiley2]
a moraju je odrzat do sljedece godine dole da moze rast u 2007
Sreća pa je ta 2007 za 4 dana [smiley2]
Živi bili pa vidjeli što nam donosi…