PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sigurno da investira…. njegovo je mišljenje da li vrijedi ili ne……kako dugorčno tako i kratkoročno Ja ne navijam već na temelju informacija može se iščitati da će biti jak interes za PTKM. Dakle ako se treba ulagati sada je presudno vrijeme….. A svatko neka bira i neka odgovara za svoje odluke……… Pozdrav svima

po čemu tako sigurno to znate?

nema mi druge nego se zae..ti

Ajde mbaricevic ja bih volio cuti koje dionice po vama Vrijedi kupiti posto primjecujem da za apsolutno sve gdje pisete imate samo prigovore, pa me zivo zanima koje su to po vama koje vrijede. Ak nije problem, naravno.

Evo samo tri koje vrijede da me ne optuže za navlačenje: INA, PLIVA, VIRO !!!!

Sve ostalo – puko navlačenje !!

Tri najgore: ZDNK, HOMS,PUNT.

A pogledajte ko vas je navlačio na te tri. I bogami navukao !!!

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Alien:

Ajde mbaricevic ja bih volio cuti koje dionice po vama Vrijedi kupiti posto primjecujem da za apsolutno sve gdje pisete imate samo prigovore, pa me zivo zanima koje su to po vama koje vrijede. Ak nije problem, naravno.

Ovaj dio oko najgorih potpisujem. No bilo bi lijepo od tebe da napišeš i neki argument zbog čega INA, PLIVA i VIRO vrijede.

[b]PEACE BROTHERS!!![/b]

Zašto ZDNK i HOMS stavljate u isti koš sa PUNT?

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Dobro vanzemeljac iz zasadbrega onda neka bubu u Recycle Bin-u.

Šta je dobro u toj gačari ????

[color=blue][i]NA STRANI ISTINE !!![/i][/color]

Alien:

Kao prvo nije me navukao nitko na nista jer spomenute 3 lose nisam nikad imao. Kao drugo ako spomenute dobre 3 jedine po vama vrijede kaj su ostale onda smece?

kada pogledamo liste 10 najperspeivnijih dionica u 2007 vidimo da je PTKM među najzastupljenijima,a to nešto govori.[smiley2]

kada pogledamo liste 10 najperspeivnijih dionica u 2007 vidimo da je PTKM među najzastupljenijima,a to nešto govori.[smiley2]

aha – meni to kaze da ocekivanja cesto nemaju puno veze s realnim pokazateljima.[smiley8]

[i][color=gray]Novac je samo koncept. Ukupna vrijednost Zemlje je konstanta[/color][/i]

zoranko: ” kada pogledamo liste 10 najperspeivnijih dionica u 2007 vidimo da je PTKM među najzastupljenijima,a to nešto govori.[smiley2] ” aha – meni to kaze da ocekivanja cesto nemaju puno veze s realnim pokazateljima.[smiley8]

dovoljno da svi oni koji misle da će ptkm gore krenu još malo kupovat i ode to na 240. A onda će se uključiti i oni koji ne misle da će gore…..

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

zoranko: ” kada pogledamo liste 10 najperspeivnijih dionica u 2007 vidimo da je PTKM među najzastupljenijima,a to nešto govori.[smiley2] ” aha – meni to kaze da ocekivanja cesto nemaju puno veze s realnim pokazateljima.[smiley8]

uvjerio sam se da ima i te kako.

Neobično mali promet za ovu dionicu danas, da nije bilo par transakcija pred kraj dana lako se moglo dogoditi da ostane i potpuno bez trgovanja što ne znam kad se zadnji put dogodilo.
Kupci će morati dizati cijenu i skidati s prodaje ako žele kupiti značajnije količine, do tada nas čeka nastavak ove zimske letargije.

pa jel se nekom zuri od nas, novci cekaju na nas ako je mogao w.b. cekat desetljeca mozemo i mi koji mj.[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close