PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dugovanje Petrokemije preuzela država..450 m il kuna prema bankama..preuzelo minfin…Iz supljeg u prazno..

https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sjednice/2018/05%20svibnja/97%20sjednica%20VRH//97%20-%2011.pdf

Pozdrav

država će isplatiti našim novcem banke) iz proračuna). onda će to prodati ppdu za 100 mil. nadam se da svi uživate u hrvackoj i želim vam što više plastičnih boca

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Dugovanje Petrokemije preuzela država..450 m il kuna prema bankama..preuzelo minfin…Iz supljeg u prazno..

https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sjednice/2018/05%20svibnja/97%20sjednica%20VRH//97%20-%2011.pdf

Pozdrav

Značoi ova zemlja nije normalna. Uhljeb bojna u akciji.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Riješenje je privatizacija.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

To je prvi korak ka tome..sad da vidimo odluke NO Ine i PPD-a..Preuzimanje moze poceti..

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/vlada-potrosila-450-milijuna-kuna-na-dugove-petrokemije-ministre-horvat-koja-je-ideja/7396290/

Pozdrav

svi smo mi Crobex

treba je zatvoriti a ne da stalno mi vraćamo dugove

Samo jedna riječ, horor…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Grozota i strahota i živi užas i strava jedna – jednom riječju – horor

100 000 osoba se odjavilo sa hzzo, i bude još 200 000 tisuća kad u roku 2 d o tri godine upadnemo opet u krizu.

imaju suficit, uimaju rast, a reforme se zovu lex agrokor i lex petrica. mugabe ekonmija.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Dok država otkupljuje pola milijarde dugova, Petrokemija se reklamira na HTV-u jer eto slave 50 godina postojanja. Snimanje i emitiranje TV kampanje je sve samo ne jeftino. Dok cijela država plaća njihove dugove, oni se igraju marketinga u prime time-u. Lijepo bogami, i tata bi sine…

Dam se kladiti da se opet neće provesti privatizacija i da će peći i dalje raditi 0-24

Peci ce radit ali ako stvarno 55% pruzmu INA i PPD mogli bi nesto i zaradit…ili bar ne radit gubitke

“Uprava Ine donijela je odluku o namjeri sudjelovanja u dokapitalizaciji Petrokemije, uz jednoglasnu podršku Nadzornog odbora. Ina će iskazati namjeru zajedno s Prvim plinarskim društvom. Inina namjera za sudjelovanjem podrazumijeva poduzimanje daljnjih aktivnosti od strane svih uključenih dionika, a kako bi se ispunile pretpostavke pod kojima Ina iskazuje interes za dokapitalizaciju Petrokemije – kratko su priopćili su iz Ine.

Prema postojećem modelu dokapitalizacije oko kojeg se pregovaralo, Ina i PPD bi imali većinski udio u kutinskoj tvornici mineralnih gnojiva, od 55 posto, a zajamčena im je Uprava i Nadzorni odbor”

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/ina-donijela-odluku-o-ulasku-u-petrokemiju-za-dokapitalizaciju-ce-dati-150-mil-kuna/7402851/

svi smo mi Crobex

Za Petricu ima nade! Svake godine dokap cca 300 milijuna i sve pet!
78,8*4=315,2 milijuna kuna! Pa to je super… ne trose niti milijun kuna dnevno!

“Petrokemija je prije nekoliko tjedana priopćila da se nalazi u fazi završetka procesa vlasničke transformacije te omogućava investitorima ‘clean start’, a s tim je ciljem 2017. iskorištena za otklanjanje svih rizika koje su ranije naglašavali revizori pa su Uprava i Nadzorni odbor korigirali ranije objavljene nerevidirane rezultate za 2017. čime je gubitak povećan za 95,8 milijuna kuna, na ukupno 242,6 milijuna kuna.
U prvom kvartalu ove godine tvrtka je ostvarila gubitak u iznosu od 78,8 milijuna kuna, dok je u istom razdoblju lani imala dobit u iznosu od 11,1 milijun kuna.”

Malo je to kolega..Vidite trenutnu racunicu..Drzava preuzela povrat duga bankama od 450 mil kuna..INA i PPD daju 300 mil kuna..JANAF i HEP još 100 mil kuna i netko od mirovinaca ( naše mirovine ) još 50 mil kuna..Ukupno 900 mil kuna da bi se krenulo u “clean start”..što vole taj izraz !!!
900 mil kuna se sprema ulozit..potrosit..da bi se krenulo..Ma kakav turizam..Ima da u Kutini sve procvjeta:)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Sa sadašnjih 42,9 milijuna kuna temeljni kapital podigao bi se tako na 492,9 milijuna, a zbog pokrivanja gubitaka iz 2017. uslijedit će pojednostavljeno smanjenje kapitala za 392,6 milijuna, nakon čega bi trebao uslijediti poziv za dokapitalizaciju tvrtke izdavanjem novih dionica i uplatom ukupno 450 milijuna kuna u novcu.

koje perverzno ludilo je ovo, to čovjek n emoz evjerovati. 450 milja kuna odose u vjetar dok si rekao keks.

i onda novih 450 milja. MALO JE DRUGOVI, MALO, DOK TAJ DOKAP NE PRODE KRAJEM LJETA VI BUDETE SPALILI NAJMANJE JOŠ TOIKO, DAJT EBAREM MILJARDU KUNA PA DA IMATE STO SPALJIVATI CIJELU GODINU, MOŽDA DVIJE AKO PEĆI NE BUDU DOBRO RADILE

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close