http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/skXZQBJcde5YvJw4Vcp5vQ==.pdf
Procedura je jasna a što će PPD ili bilo trko drugi učiniti s svojim potraživanjima to nije definitivno moj problem.
Možda ih otpiše u cjelosti ili djelomično pa bude najpovoljniji pa će dioničari izglasati PPD ponudu najboljom?
A možda ne bude najpovoljniji pa izgubi na natječaju i ne samo to nego izgubi i najvećeg kupca!
Šta će onda s plinom – možda prodati nekome u pol cijene??
zašto bi PPD išta otpisivao? pa nije to PSN! ako netko drugi postane većinski u PTKM, PPD im fino sjedne na račun i pobere lovu od dokapa i tako se naplati do zadnje lipe….problem je jedino što to znaju i svi ovi tobože zainteresirani, a ostati bez parsto milijuna kuna kroz ovrhu je vrlo nezgodna stvar
[/quote]
A jesi neki površni mudrijaš – zašto su se uopće prijavljivali na poziv?
prijave se, pogledaju tehnologiju, poslovanje i na kraju kad vide kako stvari stoje-zbrisat će glavom bez obzira, osim možda PPD-a koji će vjerojatno morati ući u PTKM da prebije velika potraživanja s sa stejcanjem udjelima u firmi jer bi inače sve izgubili
prijave se, pogledaju tehnologiju, poslovanje i na kraju kad vide kako stvari stoje-zbrisat će glavom bez obzira, osim možda PPD-a koji će vjerojatno morati ući u PTKM da prebije velika potraživanja s sa stejcanjem udjelima u firmi jer bi inače sve izgubili
Dane su obvezujuće ponude!
Piše na Poslovnom.
Petrokemija zaprimila nekoliko obvezujućih ponuda za dokapitalizaciju
Poslovni.hr/Hina 25.9.2017 11:18
Da je PPD za stvarno bio zainteresiran za Petrokemiju dao bi i prije neku ponudu dioničarima?
Ovako bit će- ako želi uspjeh – veliko rezanje potraživanja a preostalo u kapital.
Ja osobno mislim da su HEP, JANAF i Mirovinci favoriti.
8 Kompanija koj su zainteresirane za ulazak _ preuzimanje Petrokemije su napravile dubinsko snimanje.
Jedna je odustala, Fata..
Dakle Vi kolega kažete da će zbrisati nakon što su već napravili snimak!
Moram Vas demantirati.
Šteta što je Klaus i ekipa doveli najvećeg izvoznika u RH u bankrot, ali napominjem ima tu itekakvog potencijala.
Vidjet ćete ako dođe u privatne ruke…
Nećemo dugo čekati…
Dakle tko je danas imao npr. 300 kom sutra će mu na brokerskom računu osvanuti samo 100 kom.
200 ih je otišlo u dim.
Tko nije htio slušati i kupovao je ove stare sve do danas po 10, 11 kn što reći na to, izgubiti će preko noći čak 70% uloga.
Ali tako to valjda mora biti, učimo dok smo živi.
Dane su obvezujuće ponude!
Piše na Poslovnom.
Petrokemija zaprimila nekoliko obvezujućih ponuda za dokapitalizaciju
Poslovni.hr/Hina 25.9.2017 11:18
Da je PPD za stvarno bio zainteresiran za Petrokemiju dao bi i prije neku ponudu dioničarima?
Ovako bit će- ako želi uspjeh – veliko rezanje potraživanja a preostalo u kapital.
Ja osobno mislim da su HEP, JANAF i Mirovinci favoriti.
[/quote]
Vrlo vjerojatno da su oni favoriti, ali mislim da neki renomirani evropski igrači neće tek tako propustiti priliku za PTKM … uostalom vrlo brzo ćemo vidjeti rješenje
Šta se ovdje dešava? Nema prodaje?
Nikoga na prodaji… Osjećam se glupo cijelo jutro lipariti u prazno 🙂 I još mi se čini da nešto ne valja sa sustavom. Mislim da je ona dražba na 15 trebala trajati 10 minuta, a ne 15.
I ovaj koji kupuje po 14 ne znam da li je to pametno.
Sve iznad 10 je sad kocka jer je već u par mj.vrijednost smanjena ispod 10 za novi gubitak koji su ostvarili.