PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako to da danas nije nitko na kraju zatvorio do 177 kn [smiley1].

Kolega Quark, imali ste nekoliko uspješnih nazovi predviđanja, LVCV, FNVC, zadnje ste rekli Petrokemija, danas se uglavnom trgovalo po 183,00 kune, vaša daljnja predviđanja i da li je ona sljedeća na redu?
pozdrav

quark: ” Kako to da danas nije nitko na kraju zatvorio do 177 kn [smiley1]. ” Kolega Quark, imali ste nekoliko uspješnih nazovi predviđanja, LVCV, FNVC, zadnje ste rekli Petrokemija, danas se uglavnom trgovalo po 183,00 kune, vaša daljnja predviđanja i da li je ona sljedeća na redu? pozdrav

Jest, ali ne mogu ti reči kad. Treba biti strpljiv.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

Moje neko subjektivno mišljenje da je raspon 180-185 kuna neki nazovi minimum vrijednosti kod ove dionice, da ispod vjerojatno neće ići, iako ništa nije nemoguće na našem hrvatskom tržištu kapitala, da su velike količine prošle iznad 180,00 kuna pa sve do 240,00 kuna te da bi poslovanje od 2007. godine trebalo biti pozitivno, barem prema predviđanjima Uprave. Kraj je godine pa i to može biti razlog rasta ove dionice kako bi neki u svojim porfeljićima imali veće prinose, dakako, one neostvarene.

Moje neko subjektivno mišljenje da je raspon 180-185 kuna neki nazovi minimum vrijednosti kod ove dionice, da ispod vjerojatno neće ići, iako ništa nije nemoguće na našem hrvatskom tržištu kapitala, da su velike količine prošle iznad 180,00 kuna pa sve do 240,00 kuna te da bi poslovanje od 2007. godine trebalo biti pozitivno, barem prema predviđanjima Uprave. Kraj je godine pa i to može biti razlog rasta ove dionice kako bi neki u svojim porfeljićima imali veće prinose, dakako, one neostvarene.

bilo kakva pozitivna vijest, a vezana uz raspisivanje tendera ili spremnost određenih kupaca za kupnjom kutinskog diva ovu dionicu lansirati će u nebo. Takve vijesti doslovno mogu doći svakog dana.
Količine trgovanja od 180-239 sugeriraju da je puno kupaca to prepoznalo. Također kupci koji su kupovali prošli tjedan, a pogotovo u petak sugeriraju određene stvari. Naime, isti su jako puno kupovali i na nivou od 130 kuna.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

trebali bi skoro izaći iz ovog mamurluka, naravno, pod uvjetom da ne dođe niti jedna loša vijest (zar još može koja i doći)

dragi kolega, temperatura je jako bitna, jer cca. 30% potrošnje plina otpada na grijanje…a plin ko plin…ne možeš samo zavrnuti pipu pa da više neide. kada napuniš skladište, a zima je topla i kod tebe i kod susjeda, što ćeš onda sa plinom???
a onaj raspon od 0-3 celzijusa je samo iskustveno najoptimalniji ogrevni period…sve ispod toga vodi mogućoj redukciji i mjerama iskljućenja PTKM i HEPa.
btw kolega ja sam svoju PTKM 90% prodao na 240, a sami znate kada sam ulazio 1. put, ja sam u ovu dionicu ušao i izašao već 4 puta i savki put sam zaradio[smiley1]
i jedno vam mogu obećati, a to je da ću sigurno opet ući[smiley2]

Kolko se ja kužim u ovo, netko kontrolira cijenu183,00 – 185,00 kn. Malo veći nalog na kupnj, a onda malo veći nalog na prodaji. Tapkanjem u mjestu udarit će se dobri temelji (čvrsti).Dokle će to moći ići vidjet ćemo.

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Danas smo dobili i smjernicu(packu) od EU da se mora ubrzati preostala privatizacija tvrtki u državnom vlasništvu…

za očekivati je vrlo brzo objavu tendera za petrokemiju jer je ionako već pri kraju projekt.

Kolko se ja kužim u ovo, netko kontrolira cijenu183,00 – 185,00 kn. Malo veći nalog na kupnj, a onda malo veći nalog na prodaji. Tapkanjem u mjestu udarit će se dobri temelji (čvrsti).Dokle će to moći ići vidjet ćemo.

Pa i ne. Ima dosta ljudi koji mislie da je taj raspon dobar za ulaz, kao i onih koji misle da je to dobra cijena za izac. I onda cim so pojavi potraznja, iskoci i ponuda. To se cesto vidi, neki dan na RIBA-R-A se moglo ljepo vidjet. Kad je pocisceno do 550, hrpa naloga na prodaji se pojavila (i to velikih). Po meni je to znak uravnotezene potraznje i ponude.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

sada treba izaci vjest kako ce ina poskupit plin 120%, petrici, zecevi se uplase pa prodaju, cijena padne do 160kn naravno da je to bila prvoaprilska sala ali malo uranjena te se napravi dokup od strane odabranih i normalno da se kupac vec obavjesti te se lagano proda po cijeni oko275-315po dionici, tako bi po meni zavrsila ova prica [smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

jel može netko stavit današnje transakcije PTKM

New Report

Close