Zar nema nikoga u hrvatskoj da zaustavi pomahnitalog vampira vrdoljaka u njegovom planu.kupio je luku Ploce pa luku rijeku pa sad hoce I luku sibenik preko petrokemije Koji preko svoje firme ppd isto preuzima. Cudno mi je da GA nitko iz hdz NE spominje.ili Su u dealu ili CE GA poslije izbora corkirati
Od koga je to on uzeo, ako je i uzeo?
Jel od efikasne države možda uzeo, od vrhunskog kadra preuzima, šta li.
http://www.kutina.hr/Naslovnica/Onlinevijesti/tabid/139/ArticleId/17554/oamid/519/Default.aspx
Petrokemija će proizvoditi i dalje jer smanjena joj je cijena plina za 17%, bit će joj smanjena i cijena kapitala te razmišlja se o uvođenju međustope PDV-a za mineralna gnojiva od 13%.
… kakvi politikanti i glupani .Moji ministri onaj seljak Pokrovac što je stalno viko “ministre, ministre” je za vas nobelovac…..
Ovo ministarstvo slikanje u Kutini je vjerodostojan dokaz da će dokap biti uspješno proveden, izvrsno, sad još samo da vidimo cijenu.
Ljudi moji ovdje je opet gubitak, 42 milje su spržili u 3. kvartalu.
Netko će reći da je dobro jer je gubitak smanjen u odnosu na lani.
Spržili su u samo jednom kvartalu ca. 3,27 kune po dionici.
lp
I odmah netko prokušanom metodom napad kao najbolja lupa po asku :)) sick
Ovo ministarstvo slikanje u Kutini je vjerodostojan dokaz da će dokap biti uspješno proveden, izvrsno, sad još samo da vidimo cijenu.
Hm hm hm, kolika bi tu mogla biti cijena s obzirom da je 10 kuna zakonski minimum, a PTKM treba milijardu kuna ulaganja, ne računajući ovo što će se prelomiti potraživanja hm hm hm kako atraktivno…
netko je ludo zaljubljen u spalionicu, da još novca dodaje na vatru
iz svega pročitanog, kada dođe i naplata sstakleničkih plinova, gubitak na kraju godine cca 100 mil kuna. čini mi se da ćemo i tu morat gledat određenu vrstu PSN-a kao i kod Dalekovoda da se stvari okrenu na bolje
Da ali ne piše li i ovo:
Dobit Grupe Petrokemija prije kamata, poreza i amor
tizacije (EBITDA) 57,4 milijuna kuna
Ako se govori o kreditiranju i HBOR-a,dakle nižim kamatama i realnom preuzimanju od strane INA-e (proizvođača) i PPD-a (trgovca) plinom, nerealno visokoj cijeni dolara u odnosu na kunu, ovo uopće ne mora biti loše.