PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako ovjeravamo ugovore kod bilježnika to znači da bi se onda i upoznali prijatelju.Velike promjene u tvom životu, odlučio si izaći u javnost

Ne treba niti to , ja ču vam osim banke preuzeti i ulogu javnog bilježnika .
Sastavit ću vam tekst i naplatiti tarifu sigurno jeftinije nego da odete kod JB-a.

Evo koliko idem na ruku, u slučaju da se dogovorite javite na PM.

P.S. -Kolega Cartman nije potrebno otvarati račun u nekoj banci, možete slobodno uplatiti na moj račun , jeftinije je.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

mika: ” pa da nam zbrišeš s lovicom ili nadokupiš malo pbz-a ” Ja ti dam konkretan prijedlog vrijedan 30.000 kuna, a ti se zezas s Plavim. Pusti zezanje za kasnije, očituj se o mom konkretnom prijedlogu koji glasi; Evo ovako, ako Petrokemija u fin. izvješću za 2006. godinu (12 mj.) bude imala gubitak, kolega Zoranko-Hakela-Ivana7-…. i ti ćete uplatiti po 15.000 kn u dobrotvorne svrhe. Ako u fin. izvješću za 2006. bude dobit, ja ću sam uplatiti 30.000 kuna u dobrotvorne svrhe. Jel vrijedi? Znači lova ne ide meni u slučaju da se pokaže da sam u pravu, već u dobrotvorne svrhe. Isto tako u obrnutom slučaju, ako se pokaže da ste u pravu ti i Zoranko, novac ću uplatiti u dobrotvorne svrhe. Nadam se da ovaj put nećeš previditi ponudu i praviti se blesav (sve baciti na zajebanciju, jer sam ja u potpunosti ozbiljan, ipak se radi o 30.000 kuna). Hvala.

ja mogu govoriti u svoje ime zoran kovačić,i ja se slažem sa vašom ponudom,uz malu korekciju,Vi ćete meni uplatiti 45 000 kn kad već tvrdite da sam ja hakela i ivana7 i miki 15 000 kn.
[smiley2]

Šteta što je Zoranko svježi na forumu pa mu postovi dolaze sa odgodom…, baš je postalo zanimljivo…
Dajem podršku Miki i Zoranku jer kontam da je Cartmannu ipak to sića od love….pa ga neće toliko boljeti ako bude izgubio…
Ipak ovaj forum podržava slobodu mišljenja i izražavanja…, samo tako momci….

cartmann: ” mika: ” pa da nam zbrišeš s lovicom ili nadokupiš malo pbz-a ” Ja ti dam konkretan prijedlog vrijedan 30.000 kuna, a ti se zezas s Plavim. Pusti zezanje za kasnije, očituj se o mom konkretnom prijedlogu koji glasi; Evo ovako, ako Petrokemija u fin. izvješću za 2006. godinu (12 mj.) bude imala gubitak, kolega Zoranko-Hakela-Ivana7-…. i ti ćete uplatiti po 15.000 kn u dobrotvorne svrhe. Ako u fin. izvješću za 2006. bude dobit, ja ću sam uplatiti 30.000 kuna u dobrotvorne svrhe. Jel vrijedi? Znači lova ne ide meni u slučaju da se pokaže da sam u pravu, već u dobrotvorne svrhe. Isto tako u obrnutom slučaju, ako se pokaže da ste u pravu ti i Zoranko, novac ću uplatiti u dobrotvorne svrhe. Nadam se da ovaj put nećeš previditi ponudu i praviti se blesav (sve baciti na zajebanciju, jer sam ja u potpunosti ozbiljan, ipak se radi o 30.000 kuna). Hvala. ” ja mogu govoriti u svoje ime zoran kovačić,i ja se slažem sa vašom ponudom,uz malu korekciju,Vi ćete meni uplatiti 45 000 kn kad već tvrdite da sam ja hakela i ivana7 i miki 15 000 kn. [smiley2]

kolega Zoranko, nema potrebe miješati bivšeg forumaša Hakelu (pozdravljam ga ovim putem) i gospođicu Ivanu u ove prijedloge gospodina cartmanna. Prije par mjeseci nudio sam gospodinu cartmannu da uplati 500 kuna za neko od djece iz humanitarnih akcija ukoliko se dokaže da smo hakela i ja nick jedne osobe.Gospodin se nije udostojio niti javiti na taj prijedlog, a to dovoljno govori o njegovoj ozbiljnosti kad predlaže ovakve akcije. Vi ste još relativno novi na forumu pa niste imali prilike upoznati navike gosp. cartmanna.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

Sramite se kolege! [smiley3]

mika:

pa da nam zbrišeš s lovicom ili nadokupiš malo pbz-a

Ja ti dam konkretan prijedlog vrijedan 30.000 kuna, a ti se zezas s Plavim. Pusti zezanje za kasnije, očituj se o mom konkretnom prijedlogu koji glasi;

Evo ovako, ako Petrokemija u fin. izvješću za 2006. godinu (12 mj.) bude imala gubitak, kolega Zoranko-Hakela-Ivana7-…. i ti ćete uplatiti po 15.000 kn u dobrotvorne svrhe. Ako u fin. izvješću za 2006. bude dobit, ja ću sam uplatiti 30.000 kuna u dobrotvorne svrhe. Jel vrijedi?

Znači lova ne ide meni u slučaju da se pokaže da sam u pravu, već u dobrotvorne svrhe. Isto tako u obrnutom slučaju, ako se pokaže da ste u pravu ti i Zoranko, novac ću uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Nadam se da ovaj put nećeš previditi ponudu i praviti se blesav (sve baciti na zajebanciju, jer sam ja u potpunosti ozbiljan, ipak se radi o 30.000 kuna). Hvala.

Svaka čast, bravo majstore.

Ajmo tko je siguran neka se kladi da će biti dobiti.

Šteta što je Zoranko svježi na forumu pa mu postovi dolaze sa odgodom…, baš je postalo zanimljivo…
Dajem podršku Miki i Zoranku jer kontam da je Cartmannu ipak to sića od love….pa ga neće toliko boljeti ako bude izgubio…
Ipak ovaj forum podržava slobodu mišljenja i izražavanja…, samo tako momci….

Tekst koji piše forumaš s nadimkom “Zoranko” je potpuno identičan tekstu kojeg je Hakela pisao na ovom i drugim forumima. Odmah na početku sam mu skrenuo pozornost da nije u pravu te detaljno objasnio zasto i ustvrdio da se sljedeci put takve izjave nece moci smatrati posljedicom neznanja, vec planiranim pokusajem obmane forumasa.

Ali svima nam je jasno da su ove price o nadimcima, nacinu uplate, upoznavanju i sl. trenutno potpuno nebitne, bitna je samo jedna stvar od koje i Mika i Zoranko bježe jer i sami znaju da nisu u pravu.

Toliko od mene, ako ne žele prihvatiti moj prijedlog, a očito ne žele jer bi inace to već uradili, idem raditi korisnije poslove.

sappy: ” Šteta što je Zoranko svježi na forumu pa mu postovi dolaze sa odgodom…, baš je postalo zanimljivo… Dajem podršku Miki i Zoranku jer kontam da je Cartmannu ipak to sića od love….pa ga neće toliko boljeti ako bude izgubio… Ipak ovaj forum podržava slobodu mišljenja i izražavanja…, samo tako momci…. ” Tekst koji piše forumaš s nadimkom “Zoranko” je potpuno identičan tekstu kojeg je Hakela pisao na ovom i drugim forumima. Odmah na početku sam mu skrenuo pozornost da nije u pravu te detaljno objasnio zasto i ustvrdio da se sljedeci put takve izjave nece moci smatrati posljedicom neznanja, vec planiranim pokusajem obmane forumasa. Ali svima nam je jasno da su ove price o nadimcima, nacinu uplate, upoznavanju i sl. trenutno potpuno nebitne, bitna je samo jedna stvar od koje i Mika i Zoranko bježe jer i sami znaju da nisu u pravu. Toliko od mene, ako ne žele prihvatiti moj prijedlog, a očito ne žele jer bi inace to već uradili, idem raditi korisnije poslove.

” ja mogu govoriti u svoje ime zoran kovačić,i ja se slažem sa vašom ponudom,uz malu korekciju,Vi ćete meni uplatiti 45 000 kn kad već tvrdite da sam ja hakela i ivana7 i miki 15 000 kn. [smiley2]

sappy: ” Šteta što je Zoranko svježi na forumu pa mu postovi dolaze sa odgodom…, baš je postalo zanimljivo… Dajem podršku Miki i Zoranku jer kontam da je Cartmannu ipak to sića od love….pa ga neće toliko boljeti ako bude izgubio… Ipak ovaj forum podržava slobodu mišljenja i izražavanja…, samo tako momci…. ” Tekst koji piše forumaš s nadimkom “Zoranko” je potpuno identičan tekstu kojeg je Hakela pisao na ovom i drugim forumima. Odmah na početku sam mu skrenuo pozornost da nije u pravu te detaljno objasnio zasto i ustvrdio da se sljedeci put takve izjave nece moci smatrati posljedicom neznanja, vec planiranim pokusajem obmane forumasa. Ali svima nam je jasno da su ove price o nadimcima, nacinu uplate, upoznavanju i sl. trenutno potpuno nebitne, bitna je samo jedna stvar od koje i Mika i Zoranko bježe jer i sami znaju da nisu u pravu. Toliko od mene, ako ne žele prihvatiti moj prijedlog, a očito ne žele jer bi inace to već uradili, idem raditi korisnije poslove.

… u prijevodu to znači; ide provjeriti pod kojim nickom je što napisao…

Scio me nihil scire

14.12.2006

Vlada najavila privatizaciju 59,73% VUPIK-a
Hrvatski fond za privatizaciju, odlučila je Vlada na sjednici održanoj u četvrtak, raspisat će natječaj za privatizaciju 59,73 posto vukovarskog VUPIK-a koji je jedan od rijetkih neprivatiziranih poljoprivrednih kombinata. Predlaže se prodaja po početnoj cijeni od 70 posto nominalne vrijednosti što za sve dionice u državnom portfelju iznosi ukupno 237,87 milijuna kuna.
HFP će u natječaju tražiti zadržavanje sjedišta tvrtke u Vukovaru, zadržavanje osnovne djelatnosti te zadržavanje zatečenog broja zaposlenih u roku od tri godine od dana sklapanja Ugovora o prodaji i/ili provođenje programa zbrinjavanja eventualnog viška zaposlenika.
Kako je naglasio potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo, Damir Polančec, privatizacija VUPIK-a jedan je od uvjeta za dobivanje PAL 2 zajma Svjetske banke, a Polančec se nada kako će proces biti završen u sljedeća dva mjeseca.
(Bankamagazin)
ovdje se radi o firmi sa prihodom od svega 100-ak mil kuna, koja stvara gubitke od nekih 20mil na godinu, bavi se niskoprofitabilnom djelatnošću…ipak vlada traži za ovu firmu 270kn po dionici-nominala je 400…normalno da povlaćim usporedbu sa možebitnom cijenom koja će biti tražena za petrokemiju…budemo li se vodili ovom logikom ne vidim razloga zašto bi vlada prodavala ptkm ispod nominale pogotovo uzmemo li u obzir očišćenu bilancu i sređeno pitanje opskrbe glavnim energentom. svaki komentar je dobrodošao, mislom da bi trebali poštovati na ovom forumu pluralizam mišljenja pa makar nam se ponekad ne sviđalo kako netko razmišlja ili piše! pozdrav iz splita

14.12.2006 Vlada najavila privatizaciju 59,73% VUPIK-a Hrvatski fond za privatizaciju, odlučila je Vlada na sjednici održanoj u četvrtak, raspisat će natječaj za privatizaciju 59,73 posto vukovarskog VUPIK-a koji je jedan od rijetkih neprivatiziranih poljoprivrednih kombinata. Predlaže se prodaja po početnoj cijeni od 70 posto nominalne vrijednosti što za sve dionice u državnom portfelju iznosi ukupno 237,87 milijuna kuna. HFP će u natječaju tražiti zadržavanje sjedišta tvrtke u Vukovaru, zadržavanje osnovne djelatnosti te zadržavanje zatečenog broja zaposlenih u roku od tri godine od dana sklapanja Ugovora o prodaji i/ili provođenje programa zbrinjavanja eventualnog viška zaposlenika. Kako je naglasio potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo, Damir Polančec, privatizacija VUPIK-a jedan je od uvjeta za dobivanje PAL 2 zajma Svjetske banke, a Polančec se nada kako će proces biti završen u sljedeća dva mjeseca. (Bankamagazin) ovdje se radi o firmi sa prihodom od svega 100-ak mil kuna, koja stvara gubitke od nekih 20mil na godinu, bavi se niskoprofitabilnom djelatnošću…ipak vlada traži za ovu firmu 270kn po dionici-nominala je 400…normalno da povlaćim usporedbu sa možebitnom cijenom koja će biti tražena za petrokemiju…budemo li se vodili ovom logikom ne vidim razloga zašto bi vlada prodavala ptkm ispod nominale pogotovo uzmemo li u obzir očišćenu bilancu i sređeno pitanje opskrbe glavnim energentom. svaki komentar je dobrodošao, mislom da bi trebali poštovati na ovom forumu pluralizam mišljenja pa makar nam se ponekad ne sviđalo kako netko razmišlja ili piše! pozdrav iz splita

vlada će za ptkm na tenderu raspisati cijenu po nominali samo će oni koji se budu javljali na tender nuditi više od te cijene. Ja većinu ponuda očekujem oko 400 kuna jer se prije nudilo 250 dok su sva dugovanja bila u bilanci. Sad kad je dug nula, 400 je realna opcija za početak.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

pa da bilo bi to dobro, ne znam treba biti jako oprezan s brojkama..slažem se da će cijena debelo preko sadašnje tržišne, zbog toga i redovito dokupljujem, trenutno imam preko 300k u ovoj dionici po prosječnoj cijeni 190kn, ja bih bio zadovoljan sa nominalnom cijenom kao početnom cijenom na tenderu,mislim da za to postoje uvjeti. pozdrav

New Report

Close