Došlo izvješće, gubitak za 2014. godinu iznosi 364.226.586,00 kn…
Dajte malo optimizma , pa cijene energenata su u slobodnom padu, Vlada RH se pokrenila, radnika je 700 manje zbrinuto kroz otpremnine …
Zar ne bi trebala bolja vrimena uslijedit?
Dajte malo optimizma , pa cijene energenata su u slobodnom padu, Vlada RH se pokrenila, radnika je 700 manje zbrinuto kroz otpremnine …
Zar ne bi trebala bolja vrimena uslijedit?
… ako se ne varam premijer je prilikom posjeta PTKM rekao i izjavio da će tu u budućnosti raditi 1000 ljudi i da će imati sigurnu i pristojnu plaću. E sad nek ovo čita i prevede kako tko hoće. Odakle on to zna, ako sve nije unaprijed utanačeno. Znači još 600-700 radnika će otići vjerovatno prirodnim odljevom – mirovinom. Onaj tko i ako kupi od Vlade 55 % dionica i još prvih 9 može za relativno jeftin novac steći cca75 % tvornice sa ugovorenom cijenom – nižom plina, smanjenim brojem radnika, tržištem kako bi neki rekli u regionu i novim nadzornim odborom i upravom… prilično jednostavno, a to je kod nas ustvari komplicirano….
Ovo je stvarno smješno šta se događa sa ovom dionicom.Na osnovu prošlogodišnjeg gubitaka cijena je drastično padala najmanje 5 puta i to negdje od 110-120 kn pa sve do sadašnje cijene u međuvremenu se dogodila dokapitalizacija po smiješnih 30 kn po dionici a za tu dokapitalizaciju je također bio razlog ovaj isti gubitak koji sada opet obara cijenu dionice.U taj isti gubitak su uračunate i otpremnine od nekih 100 milijuna kuna.Pa gde je završio novac od dokapitalizacije,U gubitak ubrajaju otpremnine a u šta ubrajaju novce od dokapitalizacije.Mislim da djeca u prvom osnovne znaju zbrajati i oduzimati za razliku od ovih pametnjakoviča koji manipuliraju i misle da imaju inteligenciju.
Jel ova firma sponjana i u svezi PTKM? kupnji i nešto slično?
pa drage kolege jedini ja na forumu PTKM pišem Jel toznači da jedini ja i posjedujem dionice PTKM? Ispadan teški druker…
pa drage kolege jedini ja na forumu PTKM pišem Jel toznači da jedini ja i posjedujem dionice PTKM? Ispadan teški druker…
Ma nisi jedini koji posjeduješ dionice, ali veliki dio je zbrisao i zbrojio gubitke, i ne želi više o gnoju razmišljati a kamoli Vrdoljaka slušati…
http://www.24sata.hr/biznis/nije-sala-od-1-travnja-plin-je-jeftiniji-za-ped-do-devet-posto-412801
Ja se ne pridajen. Krepat, a ne molat.
dobar dio gubitka Petrokemije se kod njih knjiži kao dobit, na osnovu ugovora o dobavi plina, utrostručili prihode, u Hrvatskoj ?[emo_zacudjen]ruska pamet preko Slovačke i Hrvatske
dobar dio gubitka Petrokemije se kod njih knjiži kao dobit, na osnovu ugovora o dobavi plina, utrostručili prihode, u Hrvatskoj ?[emo_zacudjen]ruska pamet preko Slovačke i Hrvatske
[/quote]
… prije bi se reklo da nije ruska pamet nego rvatska korupcija… samo kad premijer skuži 🙂 da ne povrjedim moje simpatične Bosance kao da je intelektualac iz Bosanskog Grahova … ili je i on iz te priče ???