PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Istekao mandat Klausu u nadzornom odboru 28.03

Došlo izvješće, gubitak za 2014. godinu iznosi 364.226.586,00 kn…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nadam se da opet nisu na redu mirovinci da spale lovu. Nece mi bit tesko napisat anonimku

Dajte malo optimizma , pa cijene energenata su u slobodnom padu, Vlada RH se pokrenila, radnika je 700 manje zbrinuto kroz otpremnine …
Zar ne bi trebala bolja vrimena uslijedit?

Dajte malo optimizma , pa cijene energenata su u slobodnom padu, Vlada RH se pokrenila, radnika je 700 manje zbrinuto kroz otpremnine …
Zar ne bi trebala bolja vrimena uslijedit?

… ako se ne varam premijer je prilikom posjeta PTKM rekao i izjavio da će tu u budućnosti raditi 1000 ljudi i da će imati sigurnu i pristojnu plaću. E sad nek ovo čita i prevede kako tko hoće. Odakle on to zna, ako sve nije unaprijed utanačeno. Znači još 600-700 radnika će otići vjerovatno prirodnim odljevom – mirovinom. Onaj tko i ako kupi od Vlade 55 % dionica i još prvih 9 može za relativno jeftin novac steći cca75 % tvornice sa ugovorenom cijenom – nižom plina, smanjenim brojem radnika, tržištem kako bi neki rekli u regionu i novim nadzornim odborom i upravom… prilično jednostavno, a to je kod nas ustvari komplicirano….

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Ovo je stvarno smješno šta se događa sa ovom dionicom.Na osnovu prošlogodišnjeg gubitaka cijena je drastično padala najmanje 5 puta i to negdje od 110-120 kn pa sve do sadašnje cijene u međuvremenu se dogodila dokapitalizacija po smiješnih 30 kn po dionici a za tu dokapitalizaciju je također bio razlog ovaj isti gubitak koji sada opet obara cijenu dionice.U taj isti gubitak su uračunate i otpremnine od nekih 100 milijuna kuna.Pa gde je završio novac od dokapitalizacije,U gubitak ubrajaju otpremnine a u šta ubrajaju novce od dokapitalizacije.Mislim da djeca u prvom osnovne znaju zbrajati i oduzimati za razliku od ovih pametnjakoviča koji manipuliraju i misle da imaju inteligenciju.

PPD ulazi u željeznicu, preuzeo Adria Transport

Jel ova firma sponjana i u svezi PTKM? kupnji i nešto slično?

pa drage kolege jedini ja na forumu PTKM pišem Jel toznači da jedini ja i posjedujem dionice PTKM? Ispadan teški druker…

pa drage kolege jedini ja na forumu PTKM pišem Jel toznači da jedini ja i posjedujem dionice PTKM? Ispadan teški druker…

Ma nisi jedini koji posjeduješ dionice, ali veliki dio je zbrisao i zbrojio gubitke, i ne želi više o gnoju razmišljati a kamoli Vrdoljaka slušati…

http://www.24sata.hr/biznis/nije-sala-od-1-travnja-plin-je-jeftiniji-za-ped-do-devet-posto-412801

Ja se ne pridajen. Krepat, a ne molat.

dobar dio gubitka Petrokemije se kod njih knjiži kao dobit, na osnovu ugovora o dobavi plina, utrostručili prihode, u Hrvatskoj ?[emo_zacudjen]ruska pamet preko Slovačke i Hrvatske

dobar dio gubitka Petrokemije se kod njih knjiži kao dobit, na osnovu ugovora o dobavi plina, utrostručili prihode, u Hrvatskoj ?[emo_zacudjen]ruska pamet preko Slovačke i Hrvatske
[/quote]
… prije bi se reklo da nije ruska pamet nego rvatska korupcija… samo kad premijer skuži 🙂 da ne povrjedim moje simpatične Bosance kao da je intelektualac iz Bosanskog Grahova … ili je i on iz te priče ???

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

New Report

Close