PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

cartmann: ” mika: ” neke stvari će se na ptkm odigravati i neovisno od utjecaja računa dobiti i gubitka. No svejedno slažem se s kolego Zorankom da ptkm i u stvarnosti prestaje biti gubitaš. ” Evo ovako, ako Petrokemija u fin. izvješću za 2006. godinu (12 mj.) bude imala gubitak, kolega Zoranko-Hakela-Ivana7-…. i ti ćete uplatiti po 15.000 kn u dobrotvorne svrhe. Ako u fin. izvješću za 2006. bude dobit, ja ću sam uplatiti 30.000 kuna u dobrotvorne svrhe. Jel vrijedi? ” Predlažem da se polog navedenih svota napravi kod mene , da li se slažete? Nakon proteka roka uplatit čemo na račun u dobrotvorne svrhe.

pa da nam zbrišeš s lovicom ili nadokupiš malo pbz-a

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

neke stvari će se na ptkm odigravati i neovisno od utjecaja računa dobiti i gubitka. No svejedno slažem se s kolego Zorankom da ptkm i u stvarnosti prestaje biti gubitaš.

Cijena nafte pala , a i silazni trend se oćekuje iduće godine .

mika: ” neke stvari će se na ptkm odigravati i neovisno od utjecaja računa dobiti i gubitka. No svejedno slažem se s kolego Zorankom da ptkm i u stvarnosti prestaje biti gubitaš. ” Cijena nafte pala , a i silazni trend se oćekuje iduće godine .

ovo baš nisam razumio

Kako možete uopće pomisliti na to kolega?
A što se tiće lovice za kupnje i dokupe, trenutno imam dovoljne količine vjerujte mi.
Nadam se da će ovi padovi još malo potrajati.
[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja ti dam konkretan prijedlog vrijedan 30.000 kuna, a ti se zezas s Plavim. Pusti zezanje za kasnije, očituj se o mom konkretnom prijedlogu koji glasi;

Evo ovako, ako Petrokemija u fin. izvješću za 2006. godinu (12 mj.) bude imala gubitak, kolega Zoranko-Hakela-Ivana7-…. i ti ćete uplatiti po 15.000 kn u dobrotvorne svrhe. Ako u fin. izvješću za 2006. bude dobit, ja ću sam uplatiti 30.000 kuna u dobrotvorne svrhe. Jel vrijedi?

Znači lova ne ide meni u slučaju da se pokaže da sam u pravu, već u dobrotvorne svrhe. Isto tako u obrnutom slučaju, ako se pokaže da ste u pravu ti i Zoranko, novac ću uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Nadam se da ovaj put nećeš previditi ponudu i praviti se blesav (sve baciti na zajebanciju, jer sam ja u potpunosti ozbiljan, ipak se radi o 30.000 kuna). Hvala.

Ne znam zašto me kolega cartmann ne shvaća ozbiljno, ja sam ozbiljno ovo mislio.
U čemu je problem?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

“cartmann”

Ja ti dam konkretan prijedlog vrijedan 30.000 kuna, a ti se zezas s Plavim. Pusti zezanje za kasnije, očituj se o mom konkretnom prijedlogu koji glasi;

Evo ovako, ako Petrokemija u fin. izvješću za 2006. godinu (12 mj.) bude imala gubitak, kolega Zoranko-Hakela-Ivana7-…. i ti ćete uplatiti po 15.000 kn u dobrotvorne svrhe. Ako u fin. izvješću za 2006. bude dobit, ja ću sam uplatiti 30.000 kuna u dobrotvorne svrhe. Jel vrijedi?

Znači lova ne ide meni u slučaju da se pokaže da sam u pravu, već u dobrotvorne svrhe. Isto tako u obrnutom slučaju, ako se pokaže da ste u pravu ti i Zoranko, novac ću uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Nadam se da ovaj put nećeš previditi ponudu i praviti se blesav (sve baciti na zajebanciju, jer sam ja u potpunosti ozbiljan, ipak se radi o 30.000 kuna). Hvala.

Kolega lako je tebi kad si pun ko brod. Ovo nije cirkus da se pogađa veća – manja. Čovjek hoće reći da će se i je bilanca po prilici očistiti. Sad opet ne valja što će puno bolje -odlično izgledati. Pravi donatori ostaju uvijek anonimni. Sirotinje i bolesnih na žalost ima i previše, pa kad ti tako dobro ide podjeli 30 božičnica i sve će ti biti oprošteno. Kolega sretno !

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Zar netko ovdje stavrno misli da bi netko dao novce u nepoznato??????
Uh, na osnovu čega, pa ovdje nitko nikoga ne zna uživo??

A i mislim da mika ( tko su ovi ostali ? ) sigurno ne bi pristao jer niti sam ne vjeruje u ovo što piše.
Uh, nadam se da nisam preneugodan , nije mi to namjera.[smiley2][smiley2]

Ne znam zašto me kolega cartmann ne shvaća ozbiljno, ja sam ozbiljno ovo mislio.
U čemu je problem?

Prvo kolega Mika i Zoranko moraju prihvatiti ponudu, tada ćemo lako ustvrditi način uplate novca.

Meni odgovara vaš prijedlog tj. odgovara mi način da otvorimo račun u nekoj poslovnoj banci (može i PBZ-u) te iznos s tog računa uplatimo u dobrotvorne svrhe nakon objave fin. izvješća o poslovanju Petrokemije u 2006. godini. Naravno, prije toga bi sastavili i ovjerili ugovor kod javnog bilježnika. I sve to transparentno objaviti na ovom i drugim forumima.

Ovi komentari kolega koji žele skrenuti s teme i sve prebaciti na svađu i zaj**anciju su neozbiljni, jer ipak 30.000 kuna nikom nije nebitan iznos, a ovo je javni medij.

Svaka čast! Za ovo treba imati muda.

plavi: ” Ne znam zašto me kolega cartmann ne shvaća ozbiljno, ja sam ozbiljno ovo mislio. U čemu je problem? ” Prvo kolega Mika i Zoranko moraju prihvatiti ponudu, tada ćemo lako ustvrditi način uplate novca. Meni odgovara vaš prijedlog tj. odgovara mi način da otvorimo račun u nekoj poslovnoj banci (može i PBZ-u) te iznos s tog računa uplatimo u dobrotvorne svrhe nakon objave fin. izvješća o poslovanju Petrokemije u 2006. godini. Naravno, prije toga bi sastavili i ovjerili ugovor kod javnog bilježnika. I sve to transparentno objaviti na ovom i drugim forumima.

ako ovjeravamo ugovore kod bilježnika to znači da bi se onda i upoznali prijatelju.Velike promjene u tvom životu, odlučio si izaći u javnost

New Report

Close