@koc
nasmijao si me sa zadnjom rečenicom, gdje spominješ Vrdoljaka! Jel to onaj Vrdoljak koji kaže ” Inine dionice neće padati”, ili onaj Vrdoljak koji stavlja čovjeka na čelu poziciju Narodnih novina, čovjeka koji je u sukobu interesa a ima završenu brzinskiu višu na prometnom fakultetu, ima toga o hooo-hooo, misliš da se Klaus boji takvog lika?? Klaus je priča za sebe, al za Vrdoljaka je “tata-mata”…
… koliko samo treba gnojiva da se pustinjski prijesak pretvori u plodnu zemlju!
ne treba njima gnojivo nego prvenstveno voda! strašno kakva plitka drukanja na ovom forumu [emo_mrgud]
ne treba njima gnojivo nego prvenstveno voda! strašno kakva plitka drukanja na ovom forumu
(citatat)
… pa jel smo izgubili svaki smisao za šalu. Pa tko bi gnojenje pustinje ozbilno shvatio, ti jesi?
Unuk prvog saudijskog kralja, princ Alwaleed bin Talal bin Abdulaziz al-Saud, maloprije u Dnevniku HTVa: zanimaju nas ulaganja u petrokemiju …
ako bi ja mogao rećio da ovaj princ na bijelom biciklu možda ima planiranje da postane milijunaš tako bi njegovo zanimanje za spalionicu imalo veliki smisao jer bi mu u tome procesu puno previše pomogli hrvatski vladajući ministri i njihovo znanje bi mu bilo od velike pomoći da u vrlo kratkoročnom vremenu postane milijunaš čak i nekada više od toga da mu ostane samo onaj bicikli za gradsko vozanje po trgovima
ptahotep
To znam iz povjerljivih izvora. Šta misliš da država sada ne ulupa hrpu para u dokap. a firma ode u stečaj koga bi radnici linčovali i kome bi dignuli nadgrobni spomenik? Pitanje je i za Gandalfa. Možda Klausu?!
– bit će da se sprema neka odlučujuća odluka Vlade o dokapitalizaciji, kad cijena dionice ovako raste …
Najvažnije nove vijesti odnosit će se na upisivatelje kupaca dionice kako bi dokapitalizacija uspjela (u igri dokapitalizacije su i banke i fondovi, strani također – arapski možda, takva je najava već “puštena”), a konačnu cijenu u rasponu 30 – 100 kuna po dionici saznat ćemo na kraju – jedno je sigurno, zapleta i zanimljivosti neće nedostajati – unatoč gubicima, cijena dionice je već snažno doskontirana, što bi mogao pokazati interes kupaca za dokapitalizaciju.
– bit će da se sprema neka odlučujuća odluka Vlade o dokapitalizaciji, kad cijena dionice ovako raste …
… a danas pada , šmrc, šmrc
… a danas pada , šmrc, šmrc
[/quote]
da, bilo otišlo na 46, pa se vratilo na 36, odlično za špekulante, jer bit će takvih oscilacija još
tako je .uvijek loviti na ovim valovima .
iz poziva na upis u 2. krugu
II. krugu
pravo upisa svih preostalih dionica koje nisu upisane i uplaćene u I. krugu, tj. najviše 16.231.933
dionica, imaju isključivo postojeći dioničari Društva koji su upisali Nove dionice u I. krugu.
Je li ovo samo meni besmisleno ? Ta dionicari koji su upisali dionice u prvom krugu, vec su upisali koliko su htjeli zasto se sada daje ponovno sansa samo njima, a iskljucuju se svi drugi? bilo bi logicnije da se da prilika upisa svim postojecim dionicarima ptkm odnosno svima koji su imali pravo upisa i u prvom krugu zar ne?
S ovakvim pozivom drugi krug upisa je unaprjed osudjen na propast.