PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

povecani gubitak

@mrki2
objavljeno je već , dobar i uredan gubitak.

Taman kad čovjek pomisli kako ne mogu napraviti veći “pušing” nego li što već jesu, oni ga odmah naprave i demantiraju ga…

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Nisam dugo ovdje pisao ali ovo mi ne ide u glavu. Što oni rade
jeb… manji troškovi osoblja za 4 milijuna a gubitak za 6.5 milijuna veći

Ovo je za streljat.

Malo tko se može pohvaliti ovako stabilnim poslovanjem.

Petrokemija povećala gubitak na 62,6 milijuna kuna

Ima li gore firme na ZSE-u?

katastrofa, gubitak za prva 3 mjeseca preko 62 milijuna kuna!?! [emo_vrtimise]

Petrokemija povećala gubitak na 62,6 milijuna kuna

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

Ako sam ja dobro mislio reći ovdje na ovoj petrokemičarskoj dionici je moguće održati dioničare samo na osnovu navike na sve moguće vrste i veličine gubitaka, ako bi onaj švedski fond prije shvatio da je zalutao u nepoznatoj hrvatskoj zbiljnosti, onda bi mogao početkom lako to prodati dok nije išao kući sa papirima od PSN ovjerenim uživo od ministra gospodarstava

Dokap po 10 kn, i to gladi bradu ako itko bude htio.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako sam ja dobro mislio reći ovdje na ovoj petrokemičarskoj dionici je moguće održati dioničare samo na osnovu navike na sve moguće vrste i veličine gubitaka, ako bi onaj švedski fond prije shvatio da je zalutao u nepoznatoj hrvatskoj zbiljnosti, onda bi mogao početkom lako to prodati dok nije išao kući sa papirima od PSN ovjerenim uživo od ministra gospodarstava

Nema to veze s dioničarima ali ima veze s nekim ko ima cijevčicu u sibiru

Fino..spaljeno 15% booka u jednom kvartalu…

Samo polako sa privatizacijom…ima vremena… :-/

Zaboravio si da se nitko nije javio sa cijenom

New Report

Close