PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

parchy
Ne moraš biti vidovit da će biti minus, samo je pitanje koliko velik će biti. Ne trgujem pošto znam da će to još padati. Nemam dionice Ptkm.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/6YZBdBuHmZN66iM0BxgjFw==.pdf

Evo Petrokemija najnormalnije izdaje nove zapise. Banka arnžira i šta sad?? Kakav stečaj kakve gluposti. Šta ste se smrzli .

@koc
Iman Ptkm i znan da ću zaradit na njoj.

Ako bi ja mogao reći da ova cijena uopće ne doima se dobro u odnosu na rezultate za prvi frtalj godine. Poznajemo svi da se najvišeg dijela isporuke umjetnih hranjiva odvije upravo pred početak sijanja po njivama, samo je malo problem što su tada i cijene najniže radi odvajanja velikog postotnog dijela popusta svim kupcima. Ako bi ovaj fond imao interes da još malo pojače kupuje ove dionice, možda bi nam mogao osigurati strategijskog partnera koji raspolaže sa dobrim količinama plina sa sjevernog dijela europskog kopnenog zemljišta i malo od mora

Sutra počinju pregovori između Vlade i MOL-a u kojima če se sigurno riješiti i smanjivanje cijene plina za PTKM jer je to u obostranom interesu,priprema se zbrinjavanje viška radnika i smanjivanje plaća,izvršit če se dokapitalizacija i u vlasničku strukturu če se još više uvuči Mirovinski fondovi,izgledno povečanje cijena plina i njegova nestašica zbog krize u Ukrajini.
Nadalje od ponuđača koji nisu dali obvezujuče ponude zato što im nije odgovarala cijena plina i što postoji višak radnika a što bi uskoro trebalo biti otklonjeno
davali su najnižu cijenu za dionicu 96,00kn plus investiranje u PTKM od 100-200 miliona Eura u zavisnosti od ponuđača znači da nominala od 90 kn također nije realna jer se u ovoj varijanti temeljni kapital PTKM podiže samo dokapitalizacijom a ne investiranjem tako da bi i nominala trebala biti veča od 90,00kn.
Ako se sve provede PTKM bi trebala biti uspješna firma.

@gigo gore, potpisujen sve, uz to opet ponavljam kako je Norveški Državni fond kupovao po 190 Kn.

hvatite ko druk ali nemojte poslije reći da van nismo rekli.

Onda je bilo onda. Sada je na 65kn. Koliko su to popušili. Veliko znalci nema šta. Tendencija je pada i dalje.

Možda nije za usporedbu, ali i Dalekovod su neki kupovali na 330 i HT na 400 pa vidimo kako su prošli.

Jako dobra dionica, sutra je izvješće i ja oćekujem sljedeće :
– ako bude katastrofalno ubrazat će se mehanizmi /vlada/mirovinci da se rješi tvrtka okosnica gospodarstva Kutine, rast
– ako bude dobro , dionica je ionako rasprodana opet rast.
– čak i manje lošije od očekivanja će značiti rast.

Ja da sam investitor tražio bih dokapitalizaciju po maksimalno 30 kn, i to s preuzimanjem 75% paketa, jer bih već nakon polugodišnjeg izvještaja mogao tražiti i po 10 kn.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ja da sam investitor tražio bih dokapitalizaciju po maksimalno 30 kn, i to s preuzimanjem 75% paketa, jer bih već nakon polugodišnjeg izvještaja mogao tražiti i po 10 kn.

…kolega opravdali ste svoje cijenjeno ime :)))

u EU ne na kredit, već s GOTOVINOM !

Zato Vi dragi kolega niste investitor, ovo što bi htjeli a gore ste naveli nije investicija za tako nešto postoji sasvim drugačiji naziv! Vjerujem da bi bilo dobro da se što prije javite ministru Vrdoljaku, zajedničkim snagama na ovaj način (čini mi se da je možda i takva njihova strategija) brzo ćete pronaći traženo!

Dečki, kaj nije danas famozno izvješće za prvo tromjesećje 2014 leta?

New Report

Close