PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako misle dokapitalizirati po 100,00 red je da imaju i nešto privatnih po 50,00 ?[emo_namigusa]

odakle vam to da će dokapitalizacija pa 100 kuna ? prije će po 10 takav je trend u hrvatskoj sve po 10 kuna haha

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

Ide tu malo žešći odbijanac ma što to značilo.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

malo mi je premalo po 3m3 plina, bit će to ipak malo više, nije Petrokemija interesantna samo kao proizvodnja umjetnih gnojiva

ovaj s 500-ticama da stvarno želi prodati ostao bi na 54 kn i prodavao dok sve na rasproda, a ne kako raste kupnja tako i on diže naloge sve više…neka druga igra je ovdje u pitanju

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

puno vas želi još niže cijene i napeto čeka da uleti…neka, uletat ćete vi na 65, 75, 85 kn [emo_smijeh]

p.s. top 10 ne rasprodaje pa kad se pogledaju količine koje prolaze zadnjih dana (zadnja 3 dana preko 40.000 komada!) lako se izračuna da ovome sa 500-ticama nije više puno ostalo

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Povijest je visestruko pokazala- Petrica kad krene gotovu nemoguce juje uhvatiti

Povijest je visestruko pokazala- Petrica kad krene gotovu nemoguce juje uhvatiti

Samo u kojem smjeru

ttp://www.youtube.com/watch?v=XTzjTaGxews

Ako ništa drugo mali predah ili …

Samo u kojem smjeru
[/quote]

Milin da ćeš vidit u ponediljak smjer jasnije

http://lukasibenik.hr/
Interesantno da jedna ovakva tvrtka nije interesantna Rusima. Ovise o plinu i cjeni istoga jaaakooo, rade stvari kojima Rusija vapi, ima u posjedu luku – izlaz na Jadran.

Daj može li netko ovo gore napisano dojaviti Moskvi pa da prodajemo dionice po 500Kn?
[emo_namigusa]
Malo šale u ova teška vremena neškodi ako moderator dopusti.

eno gleda sam hrvatsku uživo gost je bio nenad bakić. jedno od riješenja po njemu je da Ina uđe u dokapitalizaciju na ime potraživanja duga od plina i smanjenje cijene plina ima logike
ionako je ina ostvarilaa ekstraprofit na konta petrice u zadnje tri godine

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

New Report

Close