triba pričekati kvartalno izvješće ,tu ćemo viditi snagu koliko je prihoda i (ne) profita postigla petrica
alternativa je da se ova industrija gasi i kao takva ju treba baciti u staro železo
zato sumnjam da će itko normalan više upumpavati pare u ove prapovijesne mastadonte
poz
Ti si jedan od onih koji bi s tuđim lupali po trnju. Kupi dionice pa onda mudruj.
takvu industriju trebaju svi od poljoprivrede, radnika, (sindikalni rukovoditelji) države…..i onih koji su se nakrali ovih godina. Plina će biti i to povoljno….jedino je pitanje koliko će se lopovi ponovno razmahati?
[/quote]
ne znam zašto se kolega tako postavljate na moj post
lijepo vam iznosim prognoze ovog sektora koji je na uzmaku
za godinu dvije više se neće trošiti umjetna gnojiva
čujemo se tada
poz
kakva ce se gnojiva trositi kada nema niti stoke vise,sve su upropastili…?
da li si probao kada sijati kukuruz recimo bez umjetnog gnojiva?
koliko hektara sijes?
vjeruj mi da bez umjetnog gnojiva nema niti prinosa,bez prinosa nema racunice obradjivati zemlju…
sto se modernizacije tice,nismo zadnji krik tehnologije,ali nismo niti smece,ionako su i sami potencijalni partneri govorili kako su ocekivali puno losije stanje pogona nego sto zapravo je..
ps. novinar nije napisao da ove godine zimskog remonta nije bilo.
tko je ovdje zadužen da broji šlepere na utovaru, na 250,00 kn znamo tko je brojao i kako je brojao, malo mu je promaklo da skupi plin stiže podzemno
za godinu dvije više se neće trošiti umjetna gnojiva
a koja je alternativa?
a koja je alternativa?
[/quote]
Mikoriza!!!
http://www.bio-buducnost.com/
na kraju je ovo dobro ispalo, prisilno restrukturiranje linijom manjeg otpora, srusiti cijenu plina istragom uskoka, ulaz mirovinaca po znatno nizoj cijeni dokapa. a i mali se mogu natrpati pojeftino.
za par godina, jos ako nadju plina u jadranu, ovo ce biti uspjesna kompanija i svi, ama bas svi zadovoljni
Najveće je sr… u svemu tome što se restrukturiranje najavljuje, a bez rokova provedbe, a usput se ostavlja da ga rade skoro isti oni koji su do svega toga i doveli. Iskreno se nadam da će uspjeti, ali da sam skeptičan, jesam. Nemam PTKM.