PTKM (Petrokemija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska PTKM (Petrokemija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao buduci penzioner, ako vec moji novci idu u spasavanje ove firme (koja moze biti bolja ali samo uz velika ulaganja) onda ne zelim da se placa iznad 10 kuna po dionici…

kao da se pita tebe ili mene, bit će kako glavonje odluče, no sagledavajući njihove dosadašnje odluke, dokap po 100 kn čini mi se sasvim izgledan

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Kolega blueman vam je dobro rekao. Suviše je išta više reći…a vi i dalje navalite na kupnju.
Koliko god bih volio da PTKM kao hrv. kompanija uspije…teško će se to i dogoditi s obzirom kako se vodi. A Q1 gotov…treba vidjeti koliko je se i tu izgubilo kapitala, pojela knjigovodstvena vrijednost…

Nemam PTKM, niti je namjeravam kupovati na ovim razinama.

LP

Alternativa je da nema dokapitalizacije i nek se obrate bankama..

Ako vec moraju dokapitalizirati vlasnici neka to ucine svi vlasnici a ne samo moje penzije po uvjetima drzave jer bi drzava htjela i milijune eura u firmu i da bude 25%+1 vlasnik.

Unistili ste firmu i sad se nosite sa tim.

I Polanceci, Cacici, Vrdoljaci, svi ministri do sada jer dok vani ulazu u tehnologiju i konkurentnost mi placamo nezaradjene place.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Mirovinci ulaze,ali uz novi ugovor u plinu,uopće ne sumnjam da se to rješava bez problema, slično kao i etan na Žitnjaku.

Kao buduci penzioner, ako vec moji novci idu u spasavanje ove firme (koja moze biti bolja ali samo uz velika ulaganja) onda ne zelim da se placa iznad 10 kuna po dionici…

kao da se pita tebe ili mene, bit će kako glavonje odluče, no sagledavajući njihove dosadašnje odluke, dokap po 100 kn čini mi se sasvim izgledan
[/quote]
Tako je, neka mirovinci izvrše dokap. po 100kn i super im je prosjek![emo_smijeh]

Još jedna tužna hrvatska priča.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

[/quote]
Meni se čini da su vaše želje samo vaši snovi!!!
Tko bi se sada uopće usudio dokapitalizirati PTKM ???
A posebice po 100 kuna???Uz tržišnu cijenu oko 50 kuna i dalji trend pada cijene,to bi bilo “suludo”!!!
Možda po daleko nižoj cijeni!!!
Pozdrav

i ja mislim bisakovi da cijena dionice neće biti upitna za dokapitalizaciju tko zna koliko miliona njih će bit

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

alternativa je da se ova industrija gasi i kao takva ju treba baciti u staro železo
zato sumnjam da će itko normalan više upumpavati pare u ove prapovijesne mastadonte
poz

Postanite Eu-robovi

alternativa je da se ova industrija gasi i kao takva ju treba baciti u staro železo
zato sumnjam da će itko normalan više upumpavati pare u ove prapovijesne mastadonte
poz

Ti si jedan od onih koji bi s tuđim lupali po trnju. Kupi dionice pa onda mudruj.
takvu industriju trebaju svi od poljoprivrede, radnika, (sindikalni rukovoditelji) države…..i onih koji su se nakrali ovih godina. Plina će biti i to povoljno….jedino je pitanje koliko će se lopovi ponovno razmahati?

marcello

Jel to petrica grebe po dnu, tehnički mislim?

ovo je ludo.
ma zamislite vi, molim vas, ministar nagovara mirovince da ovdje hrane gubitaša a s novom lovom. Nakon svih NEXEa, DLKV, INGR, mirovinci trebaju i ovdje baciti NAŠU lovu u spalionicu. kao i prije ideje naše, benzin vaš!!

umjesto da ih zatvore jer su dokapitalizirali po 170 i jer su kupovali po 100+.
znam, bilo je pritisaka iz svih javnih glasila da se kupuje, bile su i čestitke i Nu2, Otvoreno i svašta, ali opet, oni su odgovorni svojim klijentima, tj nama!
kakav socijalistički pristup, kad se popuši, onda mirovinci tuđom lovom da spašavaju!zgodno, zar ne?
zaista se treba iseliti odavde!

Ozren, đe' kombo?

New Report

Close