A kako bi bilo za Inu da nema tko odradit ugovor do kraja?
Ako privatizacija ne uspije, a nakon nje bi prema planu država zadržala 25 plus jednu dionicu, morat će se naći druga opcija, a to je razgovor s postojećim dioničarima, prije svega mirovinskim fondovima koji bi povećali svoj udjel u Petrokemiji i dali potreban kapital. Jedan od predstavnika fonda nedavno nam je rekao da načelan interes postoji
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vecernji.hr%2Fkompanije-i-trzista%2Fza-preuzimanje-petrokemije-nije-stigla-nijedna-ponuda-926512&ei=xuA7U428OannywPJpYK4BA&usg=AFQjCNGEg08rvjb0IKq4ATajZasWv0ZGdQ&bvm=bv.63934634,d.bGQ&cad=rja
Nije najnoviji članak ,ali to bi pretpostavljam bilo to
Ono što je najžalosnije od svega je da na kraju ove priče, nitko neće odgovarati. Za svoje neznanje, nemar, i sve krive poteze koje je vukao…Al kad treba bakici na Dolcu pokazat snagi države i tražit sve papire za legalnu prodaju 2 kg blitve onda nema zajebancije…
Yep, apsurdistan, dobar naziv. Tako bi trebali izglasati da nam se država zove.
Hns drži gospodarstvo, a ne sdp tako da ne brkate pojmove. Bez obzira što su u koaliciji krivnja je na hns-u s Vrdoljakom na čelu.
Jeste li uopće i očekivali neke gospodarske pomake od HNS-a i Vrdoljaka?
Ostatci jednog od dva njegova “gospodarska uspjeha” iz vremena dok je bio zamjenik gradonačelnika zadužen za gospodarsto još su prisutni u Osijeku, a to su gradski bicikli; link u privitku. Drugi su HotSpot internet lokacije po gradu.
I sad od njega nešto očekujemo.
Vaš link …
…eto i cijena je tu di je. Sve dođe na naplatu, bez uspješnog poslovanja, nema fundamenta za rast dionice, balon se ispuhao. silna obećanja o perspektivi, Rusima, Yari, zamjenskoj vrijednosti, kornerianju, sve je propalo. Još je jedino nestašica PTKM dionica moguća. točnije nestanak.
i sada stanoviti drukeri imaju problem, nastaviti po svom i izložiti se organima gonjenja pravne države, ili priznati poraz i podviti rep?
je li netko možda računao koliko PTKM radi gubitka po danu, obzirom na dosadašnje rezultate?
Pa zar nije netko rekao već da radi oko 2-4 milijuna kn gubitka dnevno?
*nemojte me loviti za riječ jer mi je to u sijećanju, netko je točno to naveo na forumu
Ali opet, jel tvornica počela raditi ili je još uvijek u fazi uključivanja pogona?
uvažavajući svu nesposobnost Vrdoljaka ova cijena me vuče kao Jagušta skupi plin, vidjet ćemo ?
Ja se razočarah u minista kad ono:
Vidljivo je po i cijeni na burzi koliko je veliko povjerenje u njega.
eseker @
hiperinflacija dionica,ne virujem da će ići po nominali
sta ste se razvikali kako nevalja PTKM? Sve je isto kao i prije par mjeseci.Jedini problem je cjena plina koju kad se dogovori s partnerom dobar popust ide di mora ici. Zicer za Vrdoljaka i Premijera. Pa treba sebe prikazat spasiteljem i sposobnim. Jedini loseri ispast ce par tradera koji preprodaju hvatajuci sto nize cijene. Nepopravljivi optimist.
Još malo treba pričekati, kaže naš ministar Vrdoljak da ćemo imati najjeftinije energente u EU ako ne i šire, zato pokreće projekt istraživanja Jadrana. Koliko mu treba vjerovati nisam siguran jer ja mu ne bi dao ni da mi istraži da li Jadransko more slano a kamoli što drugo. Opet potrošen novac…