Hns drži gospodarstvo, a ne sdp tako da ne brkate pojmove. Bez obzira što su u koaliciji krivnja je na hns-u s Vrdoljakom na čelu.
Izgleda se Ministar gospodarstva Vrdoljak malo pogubio sve započinje a ništa ne završava,on kao da igra tombolu sve čemo staviti u privatizaciju pa če valjda nešto upaliti i privatizirati se.
Jutarnji list-tiskano izdanje
PETROKEMIJU ĆE SPAŠAVATI DRŽAVA I MIROVINSKI FONDOVI, IZNOS JOŠ TAJE
Piše da će mijenjati ugovor o plinu, otpuštati radnike, smanjivati plaće..
I što sad?
Cemu nervoza mali dionicari!
I ERNT je bio stotinjak kunica po dionici prije 15ak god.,
I di je sada…
Neki mestari pus/karaju na dionicu PETRICE… Ocekivano
Ja cu danas kupiti paket od 173 dionice, pa tko ziv a tko mrtav,
za par godina…
Med i Medica
ja sam siguran da pojedinci ovdje fantastično zarađuju i još budu zaradili. Ne podcjenjivati privatizaciju u hrvata…
možda, ali zato dioničari konstantno gube zbog pada vrijednosti firme i dionice
[/quote]
a koga je u ovoj državi briga za dioničare, dioničari na HR tržištu kapitala su žešči mazohisti
Ekv. tržišna
kapitalizacija (000)*: 262.505 ajoj!
Ekv. tržišna
kapitalizacija (000)*: 262.505 ajoj!
I sto ocekujes sada?
vedro nebo@
ma ne očekujem ništa!
mislim ako se ne varam sada mirovinci ne smiju kupovati dionice, nisam zloban, nemam nikakve koristi ali žao mi je ljudi ,nadam se da su se neki iskrcali na vrime dok sam upozoravao na 220-180 kuna i to mi je jedina satisfakcija
bar da je netko poslušao i spasio se na vrime
da sam nekad i ja slušao druge ne bi popušio ogromne novce na ovom tržištu !
Kako ne, ja sam siguran da pojedinci ovdje fantastično zarađuju i još budu zaradili. Ne podcjenjivati privatizaciju u hrvata…
[/quote]
Mislio sam na male dioničare na burzi. Čuju bit će privatizacija i svi ulete u dionicu misleći da će masno zaraditi. Nema više toga. Svi znaju situaciju u Hrvatskoj.
Ono što je najžalosnije od svega je da na kraju ove priče, nitko neće odgovarati. Za svoje neznanje, nemar, i sve krive poteze koje je vukao…Al kad treba bakici na Dolcu pokazat snagi države i tražit sve papire za legalnu prodaju 2 kg blitve onda nema zajebancije…