Nego, vidim da se svi pitate za mirovince kad smiju kupovat i kad moraju prodavat. Pa pogledatje prosle primjere.
izgleda da se cijena na burzi prilagođava za novi pokušaj privatizacije, 40-50 kn?
priča se da je dioki poslao ponudu za petrokemiju… da mu se pridruži u stečaju lol
sta nemate vi ovdje svog “savu” koji ce vas uvjeravat kak su se javili investitori s marsa i da ce bii sve ok?
Probajte se samo na trenutak pretvoriti u investitora. Recimo želite kupiti jednu firmu koja je procjenjena trenutno na 100kn po dionici, ali ubrzano gomila gubitke i hitna joj je prodaja. Vi to znate naravno i nudite 30 kn, oni kažu ne, premalo je, pa firma vrijedi 100 kn. Vi bi im naravno rekli: Ok, možete prihvatiti 30kn ili ću ja pričekati pa vas kupiti po kunu ubrzo. Meni se ne žuri. Šta mislite šta bi trebao napraviti odgovoran vlasnik? Vidite sličnost? Ovdje se više na privatizaciji ne može zaraditi.
Već neko vrijeme je na snazi “buyers market”, posebno u Hrvatskoj.
Ovdje se više na privatizaciji ne može zaraditi.
Kako ne, ja sam siguran da pojedinci ovdje fantastično zarađuju i još budu zaradili. Ne podcjenjivati privatizaciju u hrvata…
Probajte se samo na trenutak pretvoriti u investitora. Recimo želite kupiti jednu firmu koja je procjenjena trenutno na 100kn po dionici, ali ubrzano gomila gubitke i hitna joj je prodaja. Vi to znate naravno i nudite 30 kn, oni kažu ne, premalo je, pa firma vrijedi 100 kn. Vi bi im naravno rekli: Ok, možete prihvatiti 30kn ili ću ja pričekati pa vas kupiti po kunu ubrzo. Meni se ne žuri. Šta mislite šta bi trebao napraviti odgovoran vlasnik? Vidite sličnost? Ovdje se više na privatizaciji ne može zaraditi.
Već neko vrijeme je na snazi "buyers market", posebno u Hrvatskoj.
Pa nije kupac sam na svijetu.
Kupci žele upravljačka prava a ne da im sindikat vodi tvrtku, žele poništenje katastrofalnog KU o nabavi plina i izdvajanje odlagališta otpada iz Petrokemije.
ja sam siguran da pojedinci ovdje fantastično zarađuju i još budu zaradili. Ne podcjenjivati privatizaciju u hrvata…
možda, ali zato dioničari konstantno gube zbog pada vrijednosti firme i dionice
Već neko vrijeme je na snazi "buyers market", posebno u Hrvatskoj.
Ovdje možeš dodati da osim što tvrtka gomila gubitke isto to radi i vlasnik i prodavatelj kojem pada i rejting i očito je da se tvrtka u ovom trenutku ne prodaje radi njene dobrobiti nego krpanja rupe bez dna.Trebali su staviti oglas hitno prodajem, može zamjena za jeftinije
svojim izlaganjem gospodin Dudi je dokazao svoju stručnost i opravdao mjesto na koje ga je instalirala partija, kupci mogu slobodno sačekati do kraja mandata, cijena će biti daj što daš, budu li o hrvatskom gospodarstvu donosili odluke kojekakvi sekretari, neće još dugo biti hrvatsko, ovo su teme za Sabor, uništenje svega pred sobom je u tijeku, namjerno ili slučajno ? svejedno