Ništa novo nismo saznali ,to da nema obvezujučih ponuda znali smo i 12.03 2014.
Nego zašto nam nisu rekli kako su protekli razgovori na osnovu pisama koja su poslana sa željom nastavka razgovora.
Da bi se nastavili razgovori Vlada je morala pozitivno odgovoriti da ima želju za nastavkom razgovora i mjenjanje uvjeta privatizacuje a to izgleda nije učinila jer ne želi pristati na druge uvjete znači postoji i drugo rješenje ove situacije oko Petrokemije.
Dali jos uvijek vrijedi ono da fondovi moraju prodavati ako TK padne ispod 300 milijuna kuna? Bilo bi zanimljivo da im se istjera ono sto su kupovali na 170kn. Sva sreca da je to za nase vladajuca visa matematika, pa nece ni shvatit sto se dogodilo
PSN za Petrokemiju nema smisla jer njen problem nisu dugovi.
Dok prodje proces PSN, firma bi vec bila spremna za stecaj jer bi pojela svoj book.
Tko je jučer očekivao da će stići obvezujuća ponuda stvarno je naivac. I to onaj pravi hlebinski. Jasno je da će kupci odugovlačiti cijeli proces kako bi dodatno srušili cijenu. Znaju i oni da nam je vlada nesposobna i da PTKM pod hitno treba strateški partner. Pa tu je riječ o firmi sa ogromnim potencijalom i sa jednim ogromnim problemom koji je već jasan i djeci u vrtiću a koji se da rješiti uz malo političke volje.
sad ide politicka direktiva mirovincima da dokupe iliti dokapitaliziraju ono sto nikome u svijetu ocigledno nije atraktivno ali to je nasa svakodnevnica tj. ono sto je privatno propada a ono sto je drzavno se dokapitalizira novcima gradjana naravno a sve u korist pojedinaca, e sad me samo interesira koja ce to fantomska cijena u tom famoznom dokapu biti???????? Vjerovatno u nekom rasponu, recimo 0,1– 1.00 HRK[emo_palacd][emo_zloban][emo_plazi][emo_namigusa]PS.Mozda bude I IPO[emo_palacg]
Neka slobodno idu na ipo, samo neka mirovince ne uvlace, jer je tu sve izgubljeno. A mirovinci bi mogli dobiti kaznene prijave. Nije proslo godinu dana kako su radili dokap na 170kn
kanabis slična priča je bila i u dalekovodu ,tako da mi ne odstupa trenutna situacija u petrokemiji, po mom osobnom shvačanju
mozda i mirovinci uđu kroz hiperinflaciju dionica kao konsolidator u dlkv
ovo je moje osobno shvaćanje ne mora biti tako
i bože saćuvaj da nekog nagovaram na kupnju ili prodaju dionica!
ja osobno ne bi dira štapom ovu dionicu .
Možda nebude stečaj možda iskoriste obrazac predstečajne, korigiraju cijenu plina i Petrokemija opet postane div iz Kutine?
Vaša razmišljanja???
Na ovakav način će Kutinski kraj ostati bez industrije, a radnici PTKM lagano na polja!
[/quote]
još sam davno upozoravao da ova industrija kao takva ide u ropotarnicu povijesti
postoje nove tehnologije koje će ovo baciti u staru gvožđe
što se radnika tiče što prije se okrenu nečem smislenom bolje za njih
poz
Te igre se moraju prestati. Ne financira mirovince vlada, pa da im moze naredjivat gdje spaliti novce. Ja cu se pomiriti sa manjom mirovinom, ali ne zelim vise financirati ceste, hz kargo, brodogradilista, petrokemiju, niti sam htio inu na 4500kn. Koji razumni investitor u to ulaze?
Ima jedna stvar što je dobra.Ljudske prirode.
Onom mrzitelju kapitala u Petrokemiji sada je lakše.
Sada su se patnje smanjile.
Naime, dotićni je bio jako zavidan nekim ulagačima u PTKM, time je na sebe nanio i njihove patnje. Jer zavidan čovjek ima i svoje i tuđe patnje na sebi.Sada su mu se patnje smanjile, jer vjerojatno je zavist prestala. Nema naime na što više biti zavistan.
Kaže se: ” Svaka b.dala može uništiti, samo pametni mogu stvarati “
lp