Nema više komentara?
..pametni jeftino dokupljuju za novi krug privatizacije..ponuda za ptkm će sigurno biti u narednim mjesecima, čak bih pohvalio vladu što pokušava dobiti što veću cijenu, pokoloniti nekome ionako može kad se sjeti
S vremena na vrijeme posjetim ovaj topic i napišem par rečenica o opasnosti ulaganja u ovu dionicu. Tko je pročitao moje postove unazad godinu dana i napravio dužnu provjeru ili konzultaciju o istome mogao je uštediti dobre novce.
I sad šta je, nema ponuda…, a u međuvremenu približavaju se rezultati za 1. kvartal. Kapitala sve manje i manje. Pamet u glavu, cijena je nisko, ali uvijek može niže.
Trenutno ne vidim ništa kratkoročno što bi pozitivno moglo utjecati na ovu dionicu, zato je mogučnost negativnih vijesti i te kakva ( FI ).
lp
PTKM je oduvijek bila volatilna….poprilično…..sjetite se nedavno 380,00 kuna???? Koliko se zadržala tamo????
Nažalost, čini me se da će ovdje biti isti scenario kao i kod Diokija. Država se maćehinski brine prema svojem vlasništvu, radnici zavedeni i nisu svjesni situacije, ugovor o nabavci plina, itd… Dok traje, traje… ministar ko da je pao s kruške. Još jedna industrija, tvornica uskoro manje u Hrvatskoj…
Mene zanima koje je fakultete završio gospodin koji je potpisao ovakve cijene plina za PTKM,to je manager, zamislite što bi mu napravili u privatnoj PTKM
-nije stigla ni jedna obvezujuća ponuda,katastrofa,ovo je nekim ljudima po nihovom izračunu vrijedilo oko 1000kn a sada može to još puno niže,ovdje će prodaja biti po sistemu” daj što daš samo da prodam”
-mirovinci su uložili naš novac po 170kn,lijepo je gledati kako odlaze naše mirovine,pitam se dali će netko kazneno odgovarati za takve promašaje ili nikome ništa
-prije nekoliko mjeseci sam napisao da je to jedna velika vreća bez dna,nebi me ništa čudilo da se nađemo za nekoliko dana negdje tamo sa DIOKIJEM,jer po sistemu rada i dobiti su tu negdje
I sad šta je, nema ponuda…, a u međuvremenu približavaju se rezultati za 1. kvartal. Kapitala sve manje i manje. Pamet u glavu, cijena je nisko, ali uvijek može niže.
A kada je ekipa sindikat govorila kako ne vole kapital, kako oni to mogu, imaju znanje i vozili se u skupocjenim automobilima…vlada nije htjela prodati. I to po dobrim novcima.
Danas kada gotovo ništa ne vrijedi, morat će još dati novce nekomu da kupi ovo…
Katkad mislim kako nitko u ovoj državi ne želi zaraditi, već samo gubiti novce.[emo_naivan]
Evo jedne analize od analize još 18.12.2013. godine napisana:
Pitanje ostaje: prodati sve ili još kupiti, ove razine bi mogle biti presudne za daljnu cijenu PTKM. Nadalje, ukoliko se pad nastavi idemo prema 140, 100 i naposljetku 60 kn (tu je pala 2009 godine, a i 2005 odakle je krenula na gore).