Delta M je nekoliko puta jaca od Agrokora…cestitke Đeletovcima[smiley9]
PETROKEMIJE d.d., 7. prosinca 2006. (cetvrtak) u 12 sati u sjedištu Petrokemije d.d. u Kutini, Aleja Vukovar 4.
To je danas…. Čuti ćemo još vijesti …… [smiley2]
nakon duljeg vremena približavamo se milji kuna prometa.
mudro bi bilo maknuti sve naloge sa prodaje do 270.
Reultati skupštine samo su neposredni povod porastu cijene PTKM. Tržište prepoznaje ostale čimbenike kao porast proizvodnje prodaje i izvoza u svim segmentima (gnojiva, čađa, glina…..) te promjenu statusa ove firme izravnavanjem bilance, budućom profitabilnošću. Privatizacija je gotova sigurna polovicom predizborne godine ako ne i ranije. Petrokemija je na listi prioritetnih firmi za privatizaciju među prvih osam a odluku o privatizaciji može donijeti samo vlada RH!!
mika: ” mudro bi bilo maknuti sve naloge sa prodaje do 270. ” Pa valjda, kaj ti je mika?[smiley1][smiley2]
naravno to je za one koji još uopće drže prodaju ovog dragulja.
Eto komunizam nam je napravio i nešta dobro. Nije nam izgradio autoput, ali je nama dioničarima ptkm debelo to vratio. Nema takve tvornice ni u Srbiji (propala), Sloveniji (doduše ovi su drugi dioničar naše) Bosni a svi je trebaju kao kruh.
Jako lijepo bi bilo to kad bi, ne svi, ali većina maknula naloge i postavila se više. Pozitivne vijesti su uvijek dobro utjecale na ovu dionicu i samo nagovještaj da se nešto pozitivno sprema mislim i mislim da će cijena bez uklanjanja naloga do 270 doći vrlo brzo do te razine.
Ja sam čekao pad na razinu 150-160 ali na žalost ništa od toga.
Čini se da je krenulo u suprotnom smijeru.