kriterije za odabir strateškog partnera definirat ćemo u suradnji sa svim vlasnicima, sindikatima, lokalnom zajednicom i drugim dionicima, ali već vam sada mogu reći kako će ti kriteriji biti izrazito rigorozni.
… here we go again…
Bla, bla, bla…
Nemaju pojma.
Samo hvataju vrijeme.
Jednom “prljavom aproksimacijom” kako se servira sljedbenicima dolazi se do zaključka kako se autor serviranja tzv “bloger” u svojoj investicijskoj klasi Petrokemiji osjeća kao ložač kotlova., osim što ine umjesto ugljena loži lopatama punim para!
Ciao![emo_novac]
žalosno je vidjeti kako ova firma srlja u devet miseci su spržili skoro trečinu tržišne kapitalizacije koliko sad vridi
još me više čudi da su u osam miseci 150 a ostatak u nepunih misec dana ,nastavi li se ovim tempom koliki će tek biti minus do kraja godine
jedino što mene ovdje čudi je da je uz ovakvo očajno poslovanje cijena PTKM 3x viša od npr. DDJH, tj. PTKM bi se po meni trebala tržiti na tim razinama (50-ak) kuna
jedino što mene ovdje čudi je da je uz ovakvo očajno poslovanje cijena PTKM 3x viša od npr. DDJH, tj. PTKM bi se po meni trebala tržiti na tim razinama (50-ak) kuna
Majstore, jel ziblja misliš to što si napisao ili si se zabunio? To ” cijena 3x viša”…
Doznajemo: Bogati Katarani šalju delegaciju u Hrvatsku, poduzetnici u strahu od novog sramoćenja Vlade
“Puno je važnije što se krije iza LNG-a”
– Nema bolje ponude od toga da strani investitor napravi postrojenje, dovede plin i da jedini uvjet bude da se u cijeli proces izgradnje i eksploatacije uvuku hrvatske tehnološke snage – kaže nam Zlatan Bakalović iz riječkog poduzeća Industroplan, koji se zalaže za dolazak katarskih investitora.
http://www.dnevno.hr/novac/103321-doznajemo-bogati-katarani-salju-delegaciju-u-hrvatsku-poduzetnici-u-strahu-od-novog-sramocenja-vlade.html
da li PTKM može biti tehnološka snaga? ja mislim da može…
Kako to da onda nije u tvom portfelju?
PTKM i DDJH bi se trebali tržiti po 50 kn,ali zajedno,inače po 25 kn.
ide to putem diokija
misliš i poslovno i po kriminalu? vjerojatno si u pravu i za jedno i za drugo.
1095330 novih dionica milju i sto! čeka uvrštenje
pa kolika će tek biti knjigovodstvena
inflacija dionica tiska ju se dionice kao dinar za vrime juge
pa u biti to nije loše na trenutak smo se osjetili milioneri i milijarderi nije nam bio ravan ni billgates [emo_smijeh]
svak je takuinu ima bar milju a neki i milijarde