Tvrtko…AKo ides u jednom pravcu i okrenes se za 360 stupnjeva, ponovno ces ici u istom pravcu….Okret za 180 stupnjeva moze se smatrati promijenom smjera.
Tvrtko…AKo ides u jednom pravcu i okrenes se za 360 stupnjeva, ponovno ces ici u istom pravcu….Okret za 180 stupnjeva moze se smatrati promijenom smjera.
…dobro može i tako, onda 359 stupnjeva, pa neće ići istim pravcom :)[emo_palacg]
Što se odjednom promjenilo da im se vjeruje i da svoje mišljenje promjene za 360 stupnjeva.
Nevezano na temu, ali pretpostavljam da si mislio na 180 stupnjeva…
[/quote]
Možda je čovjek nenamjerno dobro i napisao. “Promjenili” su mišljenje za 360 stupnjeva, tj. sada razmišljaju isto, samo malo drukčije govore…. Ili možda ni prije niti sada nisu apsolutno ništa mislili, a govor se razlikuje zbog podmazanosti (naravno, ne mašću)….
…dobro može i tako, onda 359 stupnjeva, pa neće ići istim pravcom :)[emo_palacg]
[/quote]
Optimalno je 180 stupnjeva ako smo u 2d ako u 3d onda u spiralu – vrtnja u krug (unit circle) sa pomakom na z osi gdje z raste u pozitivnom smjeru tj radiš okrete ali svaki put na višoj razini(višim vrijednostima).
[/quote]
Optimalno je 180 stupnjeva ako smo u 2d ako u 3d onda u spiralu – vrtnja u krug (unit circle) sa pomakom na z osi gdje z raste u pozitivnom smjeru tj radiš okrete ali svaki put na višoj razini(višim vrijednostima).
[/quote]
Ispričavam se, vidim da se vrtnja otela kontroli [emo_smijesak]
Članak star cca godinu dana:
zanimljiviji iznosi plaća 🙂
Jos zanimljivije je kada clan NOA u godini kada naprave 170 milijuna kuna izjavi “Ne, nismo osjetili krizu. Obujam posla raste, širimo se na nova tržišta i pokušavamo što je više moguće poslovati s inozemstvom. “
JA se ispricavam, tako mi treba kad citam nabrzinu..Istoimeni covjek je izasao iz NO PTKM pa sam googlao da vidim tko i sto je on….
Očito vrlo uspješnom poslovnom čovjeku dojadilo ulagati sebe i boriti se sa sindikalnim vjetrenjačama i politikom ( Vrdoljak) koji je trgovao sa sindikalnim dijelom NO.
JA se ispricavam, tako mi treba kad citam nabrzinu..Istoimeni covjek je izasao iz NO PTKM pa sam googlao da vidim tko i sto je on….
Clan Nadzornog odbora Petrokemije d.d. gosp. Ivan Majstrovic dao je 11. rujna 2013.
godine neopozivu ostavku na clanstvo u Nadzornom odboru Petrokemije d.d.
je li on do sada bio protiv privatizacije ?