Spušteno na 195 kn, dokupljivano na tim razinama, pa čak i rušenje kad je u nekoliko navrata počišćeno do 198 kn. Sad kad je izašla kvazi dobra nekakva vjest o smjeni Jaguša I o privatizaciji o kojoj se već piše 15 godina podigli cjenu za 10 %, i sad će vam se pokušat iskrcavat do rezultata.
O rezultatima nebi, to vama prepuštam na maštu, pogotovo ako je ista bogata!
[emo_plazi]
Dakle, sad malo papa svoje naloge na prodji, da podigne prosjek, evidentno da se tu želi iskrcat sa + 10 %, pa i nije tako loše.
O čemu ti to pričaš “moj inžinjeru”, pojasni malo…
krespo,
ono što vidim na nalozima i načinu trgovanja zadnjih dana mjeseci godina, iznosim svoje viđenje…
Niko ne brani da komentiraš, reperkusiraš…ti sa svoje dalekovidnice!
Još jednom, kupnja na 195-200 – dizanje na 220 i evidentan iskrcaj! Pitanje kome!
Ovako je počelo i na Diokiju. Smanjenje temeljnog kapitala radi pokrića nagomilanih gubitaka.
Ni na šta ne aludiram, vjerojatno samo slućajna koincidencija. [emo_smijesak]
Ovako je počelo i na Diokiju. Smanjenje temeljnog kapitala radi pokrića nagomilanih gubitaka.
1) Ovo je već treće smanjenje temeljnog kapitala PTKM.
2) Svaka koincidencija je “slućajna”, slučajnost je definicija koincidencije.
2) Svaka koincidencija je "slućajna", slučajnost je definicija koincidencije.
[/quote]
Htio sam reći “podudarnost”, ali sam očigledno odabrao krivu riječ. [emo_smijesak]
Ako sam dobro shvatio… ovo je od jučer sigurno:
“… Smanjenje temeljnog kapitala provest će se smanjenjem nominalne cijene dionice s 270 na 170 kuna, čime bi se temeljni kapital kutinske tvornice gnojiva smanjio sa sadašnjih 902,1 na 568 milijuna kuna…”
a ovo su za sada samo planirane želje/namjere bez unaprijed poznatog te sigurnog ishoda…:
“… Dionice će se ponuditi na prodaju u rasponu cijene od 170 do 228 kuna za dionicu. Upis će se smatrati uspješnim ako se upiše i uplati najmanje 50 posto ukupnog iznosa izdanja odnosno najmanje 551.285 dionica…”
Dionica raste a Petrokemija smanjuje temeljni kapital?
Ako sam dobro shvatio… ovo je od jučer sigurno:
"… Smanjenje temeljnog kapitala provest će se smanjenjem nominalne cijene dionice s 270 na 170 kuna, čime bi se temeljni kapital kutinske tvornice gnojiva smanjio sa sadašnjih 902,1 na 568 milijuna kuna…"
a ovo su za sada samo planirane želje/namjere bez unaprijed poznatog te sigurnog ishoda…:
"… Dionice će se ponuditi na prodaju u rasponu cijene od 170 do 228 kuna za dionicu. Upis će se smatrati uspješnim ako se upiše i uplati najmanje 50 posto ukupnog iznosa izdanja odnosno najmanje 551.285 dionica…"
A cijena dionice raste! Ma ZSE-je legenda od tržišta – purani lete (čiaj PTKM) – stečajuše cvjetaju – predstečajuše tavore tjednima na prometu za kutiju žvaka. Hanfa oprašta dugove kao Don Vitto, vlada i dalje dere po sirotinji, namiče pustu paru od poreza na dividendu, zaziva ulaganja a onda dere te iste ulagače. Tvrtke se delistiraju i preuzimaju za “siću”, a XY žari i pali po “gnojivu”![emo_smijeh]